I bet it's better than where we are now

Dagen har till stor del spenderats i stugan vilket var mycket behövligt. Syrran och jag kom dit runt elva och åkte igen vid fem-tiden. Däremellan har vi legat en hel del på bryggan, men också badat, rott (?), plockat smultron, cyklat och kollat på en väldigt stor orm, ätit mat, sett en orm i vattnet. Tror jag fick med allt nu :)



Kom hem och började göra slingor på syster nästan direkt. Tog sin lilla tid men tror resultatet blev helt okej i alla fall. Sen blev de en glass för att hämta nya krafter, gräsklippning stod nämligen på schemat. Klippte utanför häcken vilket tog kanske 45 minuter eller så. Lite kvällfika och nu halvligger jag i sängen med tv:n på. Just nu leder USA med 2-1 mot Brasilien i finalen, får väl se hur det slutar. Frågan är om jag kommer vara vaken då, funderar på att snart lägga mej. Vore skönt att vara riktigt utvilad imorgon.

Kommer nog några bilder från dagen i morgon.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Not so little, you and I anymore

Så var lördagen snart över. Det har gått fort idag och det gillar vi inte. Har inte gjort så mycket på förmiddagen utan tog det mest lugnt. Orkade inte ens ta mej ut i solen, planerar att göra det imorgon i stället.

Började klinka lite på pianot innan lunch och innan det var färdig blev det lite blockflöjt också. Det var inte igår vill jag tala om, och som jag inte hade koll på andningen. Var helt anfådd, haha ;p Men kul var det, stängde in brorsan men han hörde lite ändå sa han och det lät väl inte sådär jättebra alla gånger enligt honom ;)

Matchen gick inge vidare, slutade med förlust 2-1. Men under första 25 minutrarna hade vi säkert 10 klara målchanser plus en straff. Men det var en sån dag då bollen inte vela in i målet. Dom däremot fik två mål på tre chanser. Men Karin gjorde några riktigt snygga räddningar och kunde inte göra så mycket åt målen. Första bussresan för säsongen för mej och dom är sig lik. En massa skitsnack om allt möjligt. Haha, I like :)

Blir inte så mycket längre blogg än såhär idag, har inte riktigt ork. Hoppas på lika fint väder imorgon för då blir det nog stugan för hela slanten och förhoppningsvis första badet i Sverige i år också.

Blir nog en kort kvällspromenad nu och sen sängen.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

People always told me be careful of what you do

Tre saker i min hjärna just nu.
En "del" tar större plats än de andra.
Den delen tar även en stor plats i mitt hjärta.

De två mindre delarna delar jag med mej av.
Den sista håller jag för mej själv.








Premiärtur med båt idag också. Jag och syrran begav oss iväg på en liten tur. Kom iland helskinnade efter många om och men ;)

Imorgon väntar match borta i Järvsö kl 18.00. Tre nya poäng är det som gäller då.


xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Always looking down at all I see

Jobb som vanligt och idag var det jobbigare än någon annan dag. Varmt som bara den har det varit. Men jag har överlevt och är glad för det. Imorgon är det fredag vilket inte sitter helt fel. Hann även med att bli ganska blöt idag. Hällde lite vatten på Tobbe imorse och det fick jag igen lite senare men kanske dubbelt så mycket. Blöt blev jag vilket torkade ganske snabbt ändå.

Blev till att åka in till stan direkt efter jobbet för ett besök hos Paula, satt inte helt fel. Efter cirka tre och en halv månad kan jag säga att mitt hår var väldigt slitet. Nu blir det nog till att färga håret snart också. Tillsammans kom vi fram till att en riktigt mörk färg nog skulle bli fint. Så man kan alltid prova :)

Träningen nu på kvällen var jobbigt på grund av jobbet tidigare på dagen. Jag var helt slut och det snurrade både en och två gånger under träningen. Eftersom Lina nyss blivit sjuksköterska frågade jag om hon visste hur jag skulle göra i fall jag svimmade. Men hon sa att jag skulle hålla mej på benen så jag fick väl göra det ;) Fick dock kliva av sista fem minutrarna. Vaden började göra ont igen och sen hade jag lite ont i foten efter att ha sprakat i marken. Nu väntar match på lördag.



Vad jag förutom det ska göra den här helgen har jag ingen aning om. Men något skoj hoppas jag kunna hitta på. Bara att höra av sig om ni har några förslag :)

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

And start living my life of me

Så var onsdagen snart över och det har gått över förväntan att jobba idag faktiskt. Onsdagar brukar vara de värsta dagarna, men idag gick det riktigt fort. Förutom all ränsning, krattning och sopning hann jag också bland annat med att picka på Johans bröst lite (värre träningsvärk idag :p), hälla lite vatten på Burken vilket gav dubbelt så mycket tillbaka.

Sen bar det av till stugan direkt när jag slutade. Eftersom mamma är ledig hela sommaren flyttade hon ner dit igår kväll, så nu blir det till att äta där varje dag så länge vädret är fint. Men det tackar jag inte nej till. Visst blir det lite längre att cykla, men det känns verkligen att det är sommar när det är middag nere i stugan.


Nu väntar jag bara på att det ska bli några grader varmare i vattnet.
Då åker badstegen i och sen kan man ta första doppet i stugan för året :)


Vet inte om det är någon som undrat över mina rubriker men tänkte att jag kan förklara det ändå ;)
Dom har ingenting med sjävla inlägget att göra utan är helt enkelt meningar ur en låttext. Ibland väljer jag en rad ur en sång som står mej nära om hjärtat andra gånger känner jag verkligen som dom säger. Oftast blir det engelska låtar, tycker på något sätt det är lättare att förmedla vissa saker på engelska. Så om det är någon som undrat så vet ni nu :p

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I can't pretend I don't care

Vilken dag det har varit idag. Var sjukt varmt men ska egentligen inte klaga. Har länge väntat på den riktiga sommaren och nu verkar det som om den är här. Men lite måste jag får klaga. För hur kul är det att jobba i solen i varma kläder hela dagen? Nu vill man ju vara ledig och bara gå och chilla. Aja, det är bara att gilla läget och jobba på. Har för övrigt varit sjukt dryg på jobbet idag. Johan framför allt har fått känna på det. Men säger man att man har träningsvärk så får man skylla sig själv ;)

Sen var det hem och äta, parisare blev det idag. Väldigt gott och väldigt längesen. Lite vattenmelon till efterrätt och sen var det bara att packa väskan. Match på g och allt var precis som vanligt. Massa skvaller och prat samt sen coach. När
90-minuter hade gått stod det 4-2 :) Fan va skönt med en vinst, behövdes verkligen och nu ligger vi över strecket. Spelade kanske sista halvtimmen eller så och gick väl helt okej med tanke på hur otränad och framför allt omatchad jag är. Men det kändes kul att vara tillbaka. Hann även med att spruta Lina i röven två gånger och Ida gick och duschade med domaren ;p





Nu sitter jag och kollar U21. Blir nog semifinal om ingenting drastiskt händer, riktigt skoj. Ser inte fram emot morgondagen, onsdagar brukar vara så himla sega. Men det är bara att bita ihop och jobba på.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Confused over you, better by me, yeah

Blir en kort blogg för jag tänkte snart kika på 'Lotta på Liseberg'.

Vilket väder det har varit idag. Först tokvarmt och sen ösregn för att sedan bli varmt igen. Men men, jag klagar inte på att sommaren äntligen är påväg.

Efter jobbet blev det till att komma hem och vänta på maten en evighet eftersom fiskgratängen aldrig vela bli färdig. Nej usch, sån fisk blir det inte igen :s

Tog mej en powernap efter maten och därefter följde en cykeltur. Var riktigt skönt och välbehövligt. Varje gång jag beger mej av så kommer jag uppåt på min klättring tillbaka dit man ska vara. Min kurva går nu sakta men säkert uppåt och det känns verkligen skönt.

Stannade på Askersbadet på vägen hem och bara njöt i solen en stund. Så lugnt och skönt. Precis vad jag behövde.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

They all make mistakes and so did we

Lite småsegt imorse måste jag erkänna, men inte alltför slitet. Gick ovanligt lätt att få i sig något att äta och sen har jag legat i princip hela dagen ute och myst i solen. Satt inte helt fel en dag som denna, Träningen nu på kvällen var väldigt seg. Kroppen började verkligen säga ifrån på ett och annat sätt då. Men tog mej igenom den halvdant i alla fall. Blir bänkvärmare på matchen på tisdag. Känns skönt att veta redan nu att man kommer sitta där. Hade inte klarat av en hel match, är liksom inte riktigt van än.


Gårdagen var riktigt skoj. Förfest i Öltältet på Bruket och sen taxi in till Statt.Tappade bort alla där en sväng men då kom Krystian och sen Louise och räddade mej. Tackar. Missade att det var Håkan Hemlin som spelade med Rocktools igår också. Haha. Kollade upp på scen (det lilla jag såg mellan alla andras huvuden) och såg att han inte bruade vara med. Och att det också var massa Nordman låtar tyckte jag va konstigt. Men min hjärna kopplade inte ihop det hela då :p


För en gångs skull var det skönt att åka nattbussen hem. Inte alls mycket folk, knappt tjugo pers kanske. Kände nästan alla så det var kul. Nattmacka hemma och sen ner i sängen. Tror jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden, skönt.


Imorgon är det ny dag på jobbet. Är inte alls sugen men det blir nog bra. Hoppas komma in i det hela den här veckan.


xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Any way the wind blows

Så var midsommar över och snart blir det mörkare tider igen. Känns lite konstigt att det börjar bli mörkare, när det knappt har varit någon sommar. Hoppas verkligen att det fina väder som vi kan ha i Sverige kommer inom snar framtid. Vill göra det man ska på sommaren: sola, bada, åka båt, mysiga hemmafester (utomhus, utan att man fryser!), fiska, kunna gå i lite kläder sent på kvällen. Ja, ni fattar. En riktigt svensksommar med allt vad det innebär.


Midsommar som sagt igår och det är otroligt skönt att inte vakna upp bakis. En cider till maten och en drink efteråt blev allt med alkoholhalt som jag intog. Klart värt det när man vaknar upp hur pigg som helst. Efter lite grillning här hemma tillsammans med familjen minus bror samt Stig och Mona så begav jag mej till Vickan. Där blev det lite umgänge ute på balkongen innan myggen flockades och vi letade oss in. Syster kom förbi och hon, jag och Vickan tog cyklarna till Bruket. En cykelfara på ena sidan och en cykel utan luft på andra. Var lite småskraj, men vem skulle inte vara det? ;) Haha.

Full fart var det när vi kom fram i alla fall. Vissa var mer påverkade än andra ;) Mycket folk och ärligt så förstod jag inte vad vissa gjorde där. Menmen, jag ska inte lägga mej i. Trevligt att återse några ansikten som man inte sätt på länge. Med tankte på att dom hållit på sen imorse så blev jag förvånad att vissa stod på benen :p Efter att vi varit där i kanske två timmar eller så började det bli kallt så vi begav oss hemöver. Ovanlig men trevlig midsommar ändå.

Vad som händer nu på dagen vet jag inte riktigt. Fest ikväll blir det i alla fall. Hoppas på Statt och mycket folk. Känt folk. Folk man inte sett så mycket på senaste tiden. Men det blir som man gör sig. Och ikväll vill jag har riktigt kul :)



xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Like somehow you just don't belong

Så var första arbetsveckan av sju avklarad. Har gått så grymt segt, och då har jag bara jobbat tre dagar. Hoppas verkligen att det kommer bli lättare nästa vecka. Men tror att det är omställningen som gör en hel del. Det är lite skillnad på att börja 7 och att börja 15 om man säger så.

Blir en snabb blogg eftersom jag och syster ska cykla ner till Borgen alldeles snart och kolla andra halvlek av herrarnas match. Känns som om regnet hänger i luften. Hoppas att regnet som befinner sig i Gävle försvinner och inte kommer in här imorgon. Vill verkligen inte ha regn i helgen.


Det här var dagen före midsommar förra året.
Skillnad på vädret kanske?!

xoxo

Blir sjukt less på folk som ska komma och lägga sig i. Och så är dom för feg för att säga det direkt till oss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I'll be waiting, all there's left to do is run

Så var andra arbetsdagen avklarad och en återstår innan helgen. Grymt sliten idag med tanke på gårdagen, somnade nästan imorse och lika så efter fikat. Haha. Men det brukar ju komma efter om man inte sovit ordentliget så det var väl ingen chock att jag skulle vara trött precis. Att rensa plattor måste vara bland det värsta som finns. Det tar grymt lång tid och det är typ ingen som ser att man gör något förutom dom som bor där och använder just de ingångarna. Och det värsta är att vi kommer spendera många fler timmar bland dessa plattor...

Gårdagen ja. Inget Nyköping för min del kommer det att bli i alla fall. Vi var fjorton som var där på intervju igår, och alla hade någon slags erfarenhet. Så den utbildningen är det bara att skrota. Tråkigt för den verkar skitbra. Var färdig vid halv två i stället för vid fyra som det stod på inbjudan. Då mitt tåg gick kvart över sex så hade jag lite timmar att fördriva. Men det gick fort och tågresan hem lika så. Väl i Gävle stod syster och väntade på mej och vi begav oss hemåt. Bland det första hon säger när vi ska åka 'Hittar du?'. Hon som är Gävle bor sen typ fyra år tillbaka vet inte hur man tar sig hem. Men vi lyckades hitta ut på E4:an och hem tog vi oss. Kikade sporten, åt nybakt macka och sen blev det sängen. Somnade nästan direkt och sov djupt hela natten. Längesen jag sov så skönt.



Nu väntar första fotbollsträningen på mycket mycket länge. Har till och med gått så lång tid att jag inte vet när jag tränade sist. Har funderat på det men har ingen aning om när det var. Var ju hemma och med på cup alla hjärtans dag-helgen. Men om jag varit med något efter det låter jag vara osagt. Eller jo, var med och spelade i Hudik mot Iggesund. Det var efter men vet inte när. Påsk kanske. Måste ha varit då.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

For a moment I believe I could let go

Så vad man tillbaka bland ogräs och "odjur". Första dagen gick oväntat bra, men satan vad jag har varit trött. Hämtade upp Malin i byn vid tjugo i sju för att var på Tallvägen till sju. Tog en och en halv timme innan jag undrade om Malin och jag kunde åka tillbaka till Ljusne. Haha, men jag klagar inte, kom lagomt till fika så :p Aja, sju veckor ska vi nog klara av.



Ska snart stänga ner datorn och ta en dusch. Skriva ner lite punkter till presentationen och sen bege mej mot Gävle om en timme eller så kanske. Ska ta bilen så då kan jag ju välja lite fritt. Blir nog tidig kväller som det känns och med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag lägga mej åtta ;) Tåget går nämligen 5.06 imorgon :/ Men men, hoppas kunna sova lite på tåget ner.

Har inte förstora förväntningar på morgondagen. Lika bra att tro att jag inte kommer in så att jag inte blir besviken. Ställer in mej på Kalmar och tror att jag kommer hamna där också. Om dom ska gå från 100 till 30 så tror jag knappast att jag blir en av dom. Men man kan bara göra sitt bästa så jag ska väl försöka göra det.


I mitt liv, liksom de flesta andras, finns det många personer
Personer jag har olika relationer till
Det finns de som jag vet alltid kommer finnas där
De som snart kommer mer eller mindre suddas ut
De som snart kommer glömma vem jag är och vad vi haft tillsammans
Samt de jag redan förlorat

Jag har gått igenom många olika relationer
Personer har kommit och gått i mitt liv
Men jag har aldrig upplevet en relation som våran
Den är som en berg- och dalbana
Uppe på topp eller långt ner i botten
Och däremellan går det väldigt fort
Ena dagen är vi uppe den andra är vi nere

När hjärnan säger en sak och hjärtat det andra är valet inte lätt


xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

In the future where will I be?

Sicken kväll det blev igår. Allt blir inte som man tänkt sig. Däremot känns det inte lika kul idag. Men så länge man har trevligt ska man inte klaga :)



Förfest på Smedsvägen som sagt. Amanda J var också där och lite senare dök även Elin upp. Och ni som undrar, öppna vinflaska med en lite skruv fungerar inte. I alla fall inte om en skruvmejsel saknas ;p Tack Lars-Göran!

In till stan strax före elva tror jag att det blev. Inget Statt vilket vi blev förvånad över. Men det blev några kända ansikten, som alltid. Och överraskningar får man, så typiskt oss hälsingar.

Fikat med Emelie på Waynes. Typ det enda som var öppet. Sedan när är allt stängt på söndagar? Aja, trevligt var det i alla fall :) Och så stöter man självklart på Smu och Östen där också. Haha, väntade bara på när det skulle hända ;)

Regnet vill inte ge med sig så träningen idag blev inställd. Ganska skönt måste jag erkänna, vill inte riskera att bli sjuk tills tisdag. Så nu funderar jag på om jag ska trotsa regnet och gå ut och gå en sväng. Känns som om lite frisk luft skulle hjälpa.

Sen blir det tidig kväller eftersom det inte blev mycket sömn inatt och eftersom klockan kommer ställas på 6.00. Hoppas på uppehåll och lite varmare temp då. Vill ha sommar nu liksom. Inte höst som det känns som om det är nu. Och hur ska vi kunna sköta vårat jobb om det är sånt här pissväder?

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I’m trying so hard not to get caught up now

Fortfarande väder som får en att tänka på hösten i stället för sommaren. Gillar det inte. Gillar det inte alls faktiskt. Kan molnen inte bara försvinna så att solen får chans att komma fram? På måndag om inte redan imorgon? Känns inte så skoj att tänka på att måndagen ska spenderas utomhus som resten av vardagarna i sju veckor framöver. Då vill vi ha sol och inte regn. Förstått däruppe?

Inte gjort någonting idag egentligen. Packat upp det sista, så nu kan man röra sig i mitt rum igen. Lite saker i ena hörnet bara, men det tar vi tag i när tiden och orken finns. Bokade biljetter tills tisdag också, så nu är det ur världen. Presentationen kvar bara. Får ta tag i den imorgon. Kom nyss upp ur badkaret. Vet inte när jag badade sist, säkert ett år en. Så skönt och efterlängtat kan man säga att det var. Kändes som om vädret gjorde det ännu mysigare också på något vis.

Har bestämt mej för utgång ikväll i alla fall. Efter många om och med. Förfest med Becki och Rebecca, (någon mer?). Blir nog trevligt. Sen hoppas jag på mycket känt folk.




Morgondagen bjuder på fika med Emelie och sen träning på kvällen. Vad som hinns med emellanåt får vi se. Jag tar det som det kommer.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I don’t want to be anything other than me

Idag är Anna på lite bättre humör och tror nog att det hela kan bli bra ändå. Negativ som bara den igår men nu har jag hunnit landa en liten bit till. Tar det i omgångar så ska det nog  bli bra till slut.

Men än så länge är det ingen rast och ingen ro. Upp strax efter sju imorse för att infinna sig i kyrkan till halv nio. När kusinen slutar nian så måste man ju vara där. Så på första parkett uppe på läktaren befann sig syster och jag. Bredvid Hans-Olov och filmkameran, ja allt är sig likt här ;p

Sen hem och börja med upppackning och gallring i garderoben. Fick upp en hel del så det är bara lite kläder kvar i resväskan som förhoppningsvis blir uppackade imorgon. Sen har jag lite saker som ska få plats någonstans också.

Strax före tolv begav sig jag och broder till Söderhamn via Sandarne där jag hämtade upp lite saker hos Frida. Dollar, Barnenshus, Apoteket, Tandläkaren och Systemet fick sig en påhälsning av mej. Och shit vilken skillnad det är på alkoholpriset här jämfört med i Norge. Kan bli farligt ;)

Sen var klockan ett så efter det att jag letat parkering (hela busstorget var avstängt inför aktiviteterna ikväll) så inbefann jag mej uppe hos Skatte och Försäkringskassan vid Polishuset. Dags för mej att invandra i Sverige :)
Gjorde också ett besök på Faxeholmens kontor och skrev under kontraktet. Får lön redan på torsdag för en dag, haha.

Kom hem och åt lunch/middag och sen var det dags att åka iväg igen. Den här gången till Kilafors för att se på balen. Fina som alltid.

Hem och helt slut. Frös och hela kittet. Men efter lite te och filt i soffan med brasan tänd så har jag nu fått upp temperaturen igen. Bokat biljett till på tisdag och nu väntar snart sängen på riktigt. Trött efter några hektiska dagar. Imorgon väntar en välförtjänt sovmorgon.

xoxo



Ge mej lite sol så att man kan bada och ha det varmt och skönt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Was it my fault they lead you in the wrong direction?

Det här borde egentligen har blivit en blogg om dagens studentfirande. Men orkar inte det nu. Får bli imorgon i stället.


Under promenaden med Vickan på Ljusne ikväll så slog det mej verkligen att jag är här igen. Tillbaka på stället där jag egentligen inte trivs så bra länge. Det är sjukt vad dött allt är och ingeting händer. Jag ska bo här sju veckor. Visst sju veckor är inte en evighet. Men just nu känns det väldigt långt. I och för sig så har jag nyss kommit och har väl inte hunnit landa än. Jag har egentligen inte gjort något mer än att fira brorsan på studenten. Men frågan är om jag verkligen kommer att trivas här i sommar.

Jag har valt det hela själv och har bara mej själv att skylla. Men mitt beslut hängde mycket på att jag vela ha en sista sommar i Ljusne. För blir det flytt till hösten så är det mycket möjligt att man blir kvar även under sommaren. Sen så måste jag erkänna att jag trodde umgängeskretsen skulle bli lite annorlunda i sommar också. Men det lär väl inte hända nu. Fotbollen har jag i alla fall och jag är så sugen på att börja träna. Då kan man i alla fall släppa allt annat och bara skoja runt med resten av laget. För vi har verkligen ett grymt skönt lag.

Men sju veckor i Ljusne. Sju veckor utan promenader mer eller mindre varje dag med Vickan som det var förra året. Visst, jag visste redan från början att sommaren inte skulle bli lika som förra året. Men jag har börjat grubbla på om den kommer att bli bra över huvud taget. Visst, jag är väldigt negativ just nu utan att egentligen ha gett det hela en chans. Så det ska jag göra. Annars är det bara att fortsätta med det jag hållit på med en stund. För det verkar som om det funkar. Det finns vissa gånger då jag verkligen kan slappna av och slipper låtsas. Jag hoppas verkligen att dom studerna kommer bli flera under sommaren.

Om solen kommer och jag hinner landa så kommer nog det bli en bra sommar. Går det bra på tisdag så kanske sommaren kommer bli ännu bättre. Känns verkligen som om det skulle vara en morot om jag visste att jag kunde komma iväg dit till hösten. Skulle gå så mycket lättare i sommar då. När man har ett mål att se fram till. Något man vet att man kommer tycka om.

Tills dess så är det bara att köra på. Och just nu kör jag fortfarande med orden som jag tycker är bra och som för tillfället stämmer väl in på mej:
'Fake it 'til you make it'



Grattis till studenten lillebror ;)
Sist av oss tre. Nu väntar Malin om tre år.


xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Look at the stars, look how they shine for you

Så var man tillbaka i villan på Åängsvägen igen. Resan gick bra men kändes segare än vanligt, vet inte om vädret kanske bidrog till det lite. Lite läskigt var det när Frida och jag (som kanske hade en månad eller så mellan våra bokningar) hamnar mitt emot varandra vid ett bord med fyra stolar. Haha, meningen eller vad? :)

Att få med mej väskorna gick bättre än förväntat, tacka vet jag bagagekärror. Men vilka blickar jag fick på centralen. Frida tog trapporna medan jag åkte hiss med kärran. Och eftersom jag då gick själv tillsammans med två stora resväskor + en liten samt en sportbag så läre ju folk ha undrat ;)

Hoppas att det blir fint väder imorgon, tråkigt för studenterna annars. Och för vi i publiken också för den delen. Kommer kännas lite konstigt att se att brorsan står där uppe på trappen. Var nyss min tur liksom, fatta att det gått två år. Sjukt.



xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

You know there ain't no comin' back when you're still carrying the past

Hade tänkt att lägga upp en liten längre blogg så här på kvällningen men nu börjar jag bli trött så jag passar det. Har i alla fall haft fullt upp idag. Hängt på jobbet en hel del, alla bara 'va gör du här?!', haha.

Silje och jag var riktigt duktiga när vi badade, stolt över oss. Var i tre gånger och det var riktitg skönt. Kallt men friskt ;p

Jobbigt att säga haade till alla såklart. Men det är så det ska vara, då vet man att man lämnar några man kommer hålla kontakten med bakom sig. Jag kommer och hälsar på, oroa er inte! :)

Lämnar lägenheten cirka 6.45 för att ta mig till Oslo S där tåget till Stockholm ska avåg 7.25. Hemma i Ljusne 16.55 om allt går som det ska.
Hoppas se många gamla ansikten denna vecka, men det tror jag på.



xoxo

Times have changed and times are strange
Here I come, but I ain't the same
Mama, I'm coming home

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It's here

Ja, nu är det inte många timmar kvar här i Norge. Om ett dygn är jag innanför den svenska grensen och stannar en stund, förhoppningsvis.

Nyss hemkommen från en personlig tränar-timme, jobbigt var det, men kul. Men det hade kunnat gått illa. Skulle vara där 9.15 och hade ställt klockan på 8. Måste tydligen ha stängt av den och somnat om för 8.38 vaknade jag av en melding. Haha, tack Silje! Det lite läskiga var att jag visste när jag vaknade att jag sovit över och kände det även när jag låg ocg sov. Men jag hann och det var väl det viktigaste.

Sen jag kommit hem har jag duschat och ätit lite samt slängt ner lite mer saker i väskorna. Snart färdigt nu... Blir till att möta Silje om en timme och ska förbi Ica först. Tack och lov lyser solen.


Vattnet lär ju inte vara lika varmt som i Thailand ;)

Kommer nog en till blogg i kväll.

xoxo


Ett tack till Linnea också som påpekade att mitt "namn" på Facebook lät lite som om jag inte hade lång tid kvar att leva. Haha, så fel det kan bli ;p

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

You can't feel anything that your heart don't want to feel

Så var det dags, snart ska jag iväg och jobba sista dagen. Det har inte riktigt slagit mej än tror jag, kommer nog kännas lite annorlunda när man går därifrån ikväll. Eller imorgon då jag ska dit och rydda skåpet.

Upp tidigt imorse och efter fukosten letade jag mej till Postbankens kontor och efter det till Skatt Öst. Träffade på Hazara där vilket var trevligt, längesen nu :) Visade sig att jag egentligen inte hade behövt att gå dit. Men det var killen på banken som sa att jag skulle gå och snacka med dom. Aja, behövde bara vänta en kvart kanske och det var ju inte så farligt. Så tog jag sällskap av Hazara tillbaka till Jernbanetorget och där skiljdes vi.

Hem och bytte om och till Elixia. Tränade kanske en timme eller så och på vägen hem bokade jag en Personlig Tränar-timme, hade glömt bort dom :p Så tänkte jag kunde utnyttja en iaf :)

Sen har jag även börjat packa. Alla kläder är nerpackade nu och även de flesta sakerna. Skor och lite andra saker återstår men det tänkte jag ta imorgon. Blir nog tre väskor + dataväskan som det ser ut nu. Men det ska nog gå bra.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

You just don't always love yourself

Gårdagen blev inte som planerat, men jag hade trevligt och det är huvudsaken. Matchen var ju ingen höjdare, missade tydligen en straff också. Men sånt händer. Vi kom dit strax innan Danmarks mål och missade alltså början där vi tydligen fått en straff. VM känns långt borta nu, så jag siktar in mej på att endast heja på England nästa år.

Dagen började med brunch runt halv ett. Och vilken frukost det blev, hotellfrukost a la Trondheimsveien 159. Mycket gott. Efter det begav jag mej ner till byn för att möta Denize som skulle åka tillbaka till Sandefjord kl fyra. Vi satt och chillade på ett café på Oslo S.

Strax före sex begav vi oss till Jesper och Jimmy där vi grillade och hade det mysigt. Kom nyss hem därifrån och nu väntar bara lite tid här framför datorn.

Imorgon har jag planer att gå upp hyffsat tidigt för att gå på gymmet och sen ska jag leta mej till Postbankens kontor för att höra om jag kan göra som jag vill med mitt bankkonto här i Norge. Sen väntar även jobbet på mej en sista gång.


Kom in på 9/11 också och fan vad jag tror att det inte var en terrorattack nu. Har tidigare läst lite om det och att någon tror att det var planerat, dels för att det inom några år väntade stora renoveringar. Jesper hade en dokumentär på datorn och vi kollade lite på det och allt blev nästan förklarat. Även Pentagon och Flight 93. Hur fan kan man göra så mot sitt egen befolkning om det hela nu är sant?


xoxo

I min rosa värld är alla vänner ;p

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It's time

Det gick bra att jobba idag, näst sista dagen och det känns faktiskt skönt. Ovanligt lugn i butikken och det tackar vi för, betydde att jag kom hem i tid för en gångs skull.

Nationaldagen till ära och så är det fotboll ikväll, kan inte bli annat än kul. Får se vart vi hamnar under matchen och vart det blir efter. Men har man inga förhoppningar så blir man inte besviken och det är så jag brukar köra.

Tror vi på vinst idag? Nej, faktiskt inte. Men det brukar kunna bli åt andra håller än vad jag tror. Så jag kanske ska börja med att säga att jag tror att Sverige kommer förlora alla matchen och så slutar det med vinster.


Haha, gamla bilder väcker många minnen.

Nu blir det till att välja outfit och sen bege sig neråt byn någon gång inom den närmsta framtiden :)

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

'I don't want to live to waste another day...'

Känns verkligen konstigt det här, har nu bara fyra och en halv dag kvar. Och nu är jag trött på att tänka på om jag fattat rätt beslut, för jag har verkligen tänkt på det. Många gånger. Men som man brukar säga 'gjort är gjort' och beslutet är inget jag kan ta tillbaka om jag nu skulle vela det. Så i stället för att grubbla på det så ska jag bara lägga det åt sidan och verkligen försöka njuta av de sista få dagarna jag har kvar här med mina gamla och nya vänner.



xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back home in Oslo

Ja, då var man tillbaka i lägenheten efter en massa timmar på tåg, i bil och plan samt buss. Sen blev det ju en hel del resande i tuben också, men det gillar vi. Allt har varit så underbart som jag bara hoppades att det skulle bli. Har haft kanonväder och jag har njutit fullt ut.

Onsdagen när vi kom fram så lämnade vi packningen och drog iväg nästan direkt, gäller ju att göra det bästa med tiden ;) St Paul's Cathedral, Tower of London och Tower Bridge besöktes då under kvällningen och vi strosade en bit längs Themsen innan vi åkte hem.

Oxford Street blev första stoppet på torsdagen och efter vi shoppat en del så åkte vi hem och åt lite lunch. Vad vi gjorde sen kommer jag inte ihåg ;p Tror iaf att vi såg Piccadilly Circus den dagen samt var en sväng till Harrods.

Fredag och dags för sightseeing. En promenad som började vid Waterloo och slutade vid samma ställe var mycket uppskattat av syster, och det fina vädret gladde oss alla. Såg London Eye, Houses of Parlament med tillhörande Big Ben, Westminister Abbey, Nr 10 Downing Street (där premiärministern bor), Horse Gard Palace (osäker på om det heter så), gick sen via St James's park upp till Buckingham Palace där vi hade picknick i parken. Syrran tyckte sen att vi kunde gå samma väg tillbaka så det gjorde vi. Kvällen tänkte vi spendera på Covent Garden men när vi kom dit så var allt stängt eller höll på att stänga. Så det blev en snabbvisit men en Ben Cookie's han vi med :)

Lördagen började med ytterliggare ett stopp på Primark innan vi åkte till Portobello Road och senare till Camden. På kvällen såg vi Trafalgar Square och Piccadilly i mörkret om jag inte minns fel.

Söndag och sista dagen gjorde vi inte så mycket utan njöt av solen i St James's park innan det var dags att ta sig till Liverpool Street och flygbussen ut till Stansted.



Bilder kommer upp senare, men inte förrens jag kommer hem skulle jag tro. Det är iofs inte så långt kvar dit men får se när jag får tid att hålla på lite med dom. Kan hända att det blir ett album på Fejjan också.

Nu väntar snart jobbet, har bara fem (!) kvar...

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()