I remeber the sound

Att sluta klockan ett idag var precis vad jag behövde, det känns redan nu som om jag inte jobbat alls idag. I fredags var det träningsmatch i Mohed och under första halvlek kom det upp ett nytt namn 'Hohed'. Vi på bänken tyckte det lät mycket mysigt, så Jonsson ska fixa ett ställe som heter så och så blir det nya sommarhänget i framtiden ;)

På lördags kvällen åkte jag och syrran en sväng ner till parken här i Ljusne eftersom det var "Rock i parken". Träffade på en del känt folk och var väl där en timme eller så. Dock var musiken inte riktigt i min smak, men sällskapet var trevligt. Väl hemma blev det lördagsmys eftersom det var jobb dagen efter.



Ikväll väntar träning och sen skulle det visst blir korvgrillning i stugan, gott. Morgondagen kommer i alla fall bestå av ett besök i Söderhamn, förhoppningsvis dejt med Anna och sen kanske quiz på det. Vi får se helt enkelt.


Håller tummarna att värmen hittar tillbaka snart.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stay with me

Ojojoj, nu har det varit dött här under en längre tid. Under veckan som gått har jag jobbat för det mesta och så har fotbollsträningen dragit igång. Har tränat måndag och tisdag denna vecka och det känns verkligen i benen. Kusin Åsa med familj har också varit hem och hälsat på så det har blivit en del lek med barnen.

Igår kväll var jag och Julia och tog ett kvällsdopp innan vi hyrde en film. Idag är jag ledig men kunde ändå inte sova längre än till 7, lite småjobbigt om man säger så. Ska troligtvis bara vara hemma och slappa på fördmiddagen innan jag ska in till stan. Ska hjälpa till uppe på berget under Trivselkvällen. Sen blir det jobb fyra dagar igen, men jag har snart gjort hälften.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

We are the championes

Så var sista dagen i Kalmar för den här gången över. Jag har spenderat större delen nere vid slottet där jag avnjöt solen och värmen. Självklart ser jag nu ut som en halvkokt kräfta, men det är smällar man får ta. Nu väntar morgondagens resa och sen tre dagar av jobb.

Har suttit och varit riktigt nervös nu under VM-finalen. Hade en känsla av att Holland skulle vinna om det blev straffar, så det känns skönt att det inte blev så. Jag tycker att Spanien vann rättvist, enligt mej hade de flest målchanser.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Selfish and dumb, stupid and young

Det har varit sjukt varmt här idag. Klev upp ur sängen strax före elva, och trots lite dis så var det 28 grader ute. Under dagen blev det varmare och vid ett-tiden var det hela 40 (!) grader varmt vilket gjorde att jag kände att balkongen inte fungerade längre. Satte mej på cykeln och begav mej till 'Badplatsen' (någon som hade dålig fantasi när de skulle döpa platsen?) där det blev dopp nummer 2,3 och 4 för sommaren.


Det var riktigt skönt i vattnet, säkert ca 20 grader, vilket är betydligt varmare än sist jag badade.

Har också plockat bort lite av alla kläder som jag slängde ur väskan och imorgon tänke jag slänga i två maskiner på förmiddagen. Imorgon ska jag försöka ta mej tid att knåpa ihop ett inlägg om Peace & Love. Kikade på bilderna idag, några var helt klart bättre än andra, men jag tar med mej många minnen från Borlänge.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I keep dancing on my own

Så är jag tillbaka i verkligheten igen. För på festival är man i en bubbla, trots att man befinner sig i en stad. Är hemma i Kalmar för en (ofrivillig) veckas semester. Beslutet var tugnt och jag tror att vi alla var förbannade och ledsna ett bra tag. Återkommer med allt som hänt imorgon, tänkte försöka sova ikapp lite nu.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()