I'm moving on

Nu är det så snart äntligen dags att börja resan söderut. Bilen är färdigpackad, katten lämnad i stugan med morfar och jag har lite tid över konstigt nog. Stressat som en tok idag känns det som och jag tror (och hoppas!) att jag fått med mej allt. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan påbörja de 30 milen ner till Malmköping där vi ska övernatta. Det betyder att jag får vänta tills imorgon att komma hem till min nya stad och jag är riktigt nyfiken på att se lägenheten. Kommer nog bli en lång och tjatig resa men det är det värt. Håller tummarna på att allt ska flyta på bra och att lägenheten är beboelig (?).


Förväntansfull tjej som äntligen får börja om i ny stad.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oh what a saturday night

Fredagen spenderades i hemmet under dagen. Degade lite och packade samt skrev på datorn, börjar få med mej det mesta nu. Dock är motivationen nästan obefintlig och jag orkar inte mycket i taget. Efter det att mamma kommit hem från jobbet blev det att hjälpa henne och skriva handlingslista och sen iväg till affären. Roligaste under det "uppdraget" var att vi båda missade att pappa satt i sin bil alldeles bredvid våran. Varken jag eller hon reagera på att hans bil stod där förrens mamma backat ner bilen. Blev ett långt skratt och tårar rann ner för mina kinder. Vi var snabba och effektiva på affären och var snart hemma igen. Åt en macka och sen gick jag på en promenad på kvällningen, riktigt skönt ute. Hem och dags att göra i ordning tacos. Efter jag ätit gjorde jag mej klar samt sprang emellan och kikade lite på friidrotten. Satte mej i bilen och åkte och hämtade Elin för att åka hem till Maria och Anders. Tanken var att Elin skulle vara hemma klockan elva för hon skulle börja sex dagen efter samt att vi skulle gå ner på stan och kika runt lite på leken. Inget av det hända men orkar inte prata om varför. Hade det trevligt mestadels av tiden och var hemma strax efter tolv.

Vaknade strax efter nio på lördagen av mamma som höll på med vispen i evigheter kändes det som, ingen sovmorgon här inte. Låg och drog mej en stund innan det blev frukost. På förmiddagen gjorde jag nog inget speciellt och halv fyra var det samling på Borgen. Förutsättningarna var väl inte dom bästa om man säger så: regnat hela dagen, knappt synbara linjer på plan, en 95:a som avbytare, ingen spelare kände sig riktigt hundra procent frisk/oskadad och en coach som skulle komma sent. Med det sagt så tog Pillan tag i det hela och drog laget med hjälp av oss andra och sen blev det uppvärming. När 90 minuter hade gått var resultatet 0-4 vilket betyder att vi med största sannorlikhet åker ner en divison. Men humöret var inte nere alltför länge eftersom lagfest väntade. Alla åkte åt olika håll för att göra sig färdiga och sen mötas upp igen på LAOK-lokalen där herrarna redan befann sig efter att ha haft kräftskiva. Vi pratade, sjöng, tävlade och hade det allmänt trevligt. Självklart var jag i det vinnande laget tillsammans med Micke, Lina, Uffe och Martin :) In till stan vid elva tiden och iväg till öltältet. Jag och Karin kikade på Alcazar och innan dom uppträtt färdigt stod vi i princip längst fram på grund av allt knuffande. Resten av kvällen flöt på och jag hade det riktigt roligt, blev taxiresa hem och la mej runt halv fem skulle jag tro.


Inte den bästa bilden, men ska vara Alcazar i alla fall.


Jag och Karin stod och sjöng med och fick några blickar av småtejer ;)

Som så vanligt kan jag inte sova dagen efter och tror att jag vakande vid nio-tiden på söndagen. Minns jag inte helt fel så var det inte något speciellt som hände den dagen. På kvällen begav vi oss ner till stugan för att grilla korv, något som inte blivit av den här sommaren. Jag och mamma tog oss en tur med kanoten medan vi väntade och förhållanderna var perfekta.


Vi paddlade först ut och sa hej till morfar som höll på att lägga nät.


Havet var alldeles spegelblankt.


Solen började sakta gå ner när vi vände hemåt.

Korven ligger på grillen och vi kunde faktiskt känna doften långt ut på havet.


Stugan är absolut en favoritplats på sommaren.

Måndagen innehöll mycket packning och renskrivning sen Thailand och dagen gick riktigt fort. Redan tisdag och jag gick upp tidigt för att åka in och klippa mej. Riktigt jobbigt med tanke på att jag sovit länge på måndagen och inte kunnat somna på kvällen. Efter jag var färdig hos Paula gick jag på Alen och pratade med Mickis en stund innan jag begav mej till E-Center. En sväng på Coop och Kvantum och efter tio även ÖoB samt Dollar. När jag var färdig blev det en sväng hem till Anna där vi umgicks och hade det mysigt. Kom hem vid ett-tiden och åt lunch och satt vid datorn, pratade med Vickan, och sen fortsatte jag med packningen. Träning klockan sex tillsammans med divisionslaget och resterande tiden av kvällen spenderades framför tv:n. Blev sängen tidigt eftersom jag var trött efter en tidigt morgon.

Idag har jag packat och sorterat papper mest hela dagen känns det som. Skrivit rent och kikat på film har jag också hunnit med. Vädret är ju inte det bästa idag direkt, så det blir väl ungefär samma saker resterande timmar också. Tänkt att vi ska packa in allt idag för att kunna åka så snabbt som möjligt i morgon, nu är det snart dags och jag längtar verkligen!

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Good morning, beautiful

Sitter i sängen och är lite smått nyvaken, hade tänkt sovit en stund till men det är så att vi har en katt. Sitter vid fönstret och ska in och sen ska hon ut nästan direkt igen. Tror att jag har släppt in och ut henne säkert tre-fyra gånger på knappa tre timmar. Så jag gav upp sovandet och tog fram datorn i stället, har ju inte varit så bra med uppdateringar här på sistone men nu kommer en. Om jag kommer ihåg vad jag har gjort ;)

I söndags var jag och mamma in till E-center för lite flytt-shopping till mej. Fick med mej en hel del hem från listan och nu saknas det inte så mycket ändå. Blir troligtvis en sväng dit igen innan torsdag för ytterligare påfyllning bland kartonger och påsar. Måndagen minns jag faktiskt inte vad jag gjorde för något, tror iaf att det blev en hel del packning, lika så på tisdagen. Träning på tisdag var det i alla fall och vi var sju tappra själar som kom till Borgen i regnet, men roligt hade vi :)

Onsdag och jag begav mej ut till Sandarna för att hälsa på Anna med hundar. Kom dit strax före elva och lämnade väl Postvägen sissodär tre timmar senare. Hann med en promenad, lite bus och lite mys i sängen med Zaga och Doriz. Dock hade jag en hel del rivsår på armarna när jag kom hem, föredrar katter när det gäller att leka eftersom dom kan dra in sina klor. Kom hem och åt lunch och när mamma kom hem från jobbet åkte vi till stan för att kolla lite pris på tv, det är mycket som ska köpas när man ska flytta. 


Gick ner till hamnen (?) och badade lite med dom.


Sen somnade dom tack och lov så vi fick lite lugn och ro. Här lilla Doriz.


Och Zaga.

Gårdagen 
bjöd på fint och varmt väder så jag passade på att ligga i solstolen och njuta, för vad som kan ha varit sista gången i år. När solen försvann blev det datorn och renskrivning sen Thailand, börar se ett slut på det nu i alla fall. Träning klockan sju och hade förväntat mej att få vara på Borgen, men när jag kom dit var det match. Fyra personer kom det plus Jenny som bara skulle vara med och träna för kul. Så coach sket i oss och åkte hem men vi bestämde oss för att leka lite och träna en stund i alla fall. Lite ring och spel senare så gav även vi upp och begav oss hemåt. Tog en promenad till Gisela för att lämna lite godis till Selma och blev kvar där en liten stund innan jag gick hem igen.

Idag har jag inga planer alls, så bara höra av er om ni känner för det. Kvällen är också oplanerad, blir nyktert men hittar gärna på något. Sista helgen i Ljusne är det också, och jag längtar efter att åka härifrån.

xoxo 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wishing I could be with you to share the view

När jag vaknade igår var det blå himmel och knappt ett moln, inte så varmt i och för sig men jag hade förhoppningar om att temperaturen skulle stiga när solen blev varmare. Nu blev det så, men samtidigt drog molnen in och solstolen fick inget besök av mej. I stället tog jag cykeln och trampade upp till byn och besökte farmor, händer inte alltför ofta tyvärr. Satt och umgicks med henne i cirka två timmar innan jag klev upp  på cykeln igen. Hade med mej bikini och handduk, för jag tänkte att kanske skulle det bli ett dopp däruppe den här sommaren också, om bara molnen försvann. Men doppet är fortfarande ogjort.

På vägen hem blev det en sista sväng upp till Askers för att ta in posten och sen bar det av hem till villan. Hann precis komma hem och hänga upp tvätten innan mamma och pappa kom hem. Så då blev det att hjälpa till att bära in lite saker från bilen och sen åka och handla lite mat. Åt bra precis klockan fyra och sen lite chill framför tv:n. Vid halv sju cyklade jag och mamma ner till stugan för att säga hej då till "skåningarna" som åker vidare till Öland nu på morgonen innan dom kommer tillbaka hem till Helsingborg imorgon någon gång.


Jag, Linnea och Felicia tog oss en liten tur med kanoten.

Nu väntar lunch om en timme lite drygt och sen iväg till Borgen, match i Kilafors klockan tre. Sen då? Grillning när jag kommer hem men efter det har jag inga planer alls och känner verkligen för att hitta på något. Men de allra flesta ska till Folkan tror ja så får väl se om jag hittar någon som vill umgås.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

There´s a lot of things to do before you die

Sista dagen ensam hemma, har gått riktigt fort dessa dagar. Så väntar väl hem mamma och pappa på eftermiddagen om allt går som planerat.

Gårdagen var riktigt rolig. Blev Flinken i stället för badet och det blev kanoners, jag, Becki och Mickis hade det riktigt mysigt. Men man har fått bekräftat att när det gäller att slå rakt så är jag inte speciellt bra ;) Blev en omgång och när vi skulle lämna tillbaka klubborna så funderade jag på om det skulle bli sommarens första kulglass eller inte. Sofie Becker kom så vi pratade med henne en stund och hon skulle ha glass så det blev en för oss också. Haha, kul var det och mycket gott :) Åkte hem till Rebecca Björklund där även Amanda befann sig. Umgicks en stund medans Becki fick färg i sitt hår. Sen promenerade jag hem, riktigt skönt och behövligt.


Becki på g.


Vissa banor var lättare än andra.


Sista banan och inte min favorit. Undrar hur många gånger Becki körde med 'Fråga Kocke hur många hon fick på sista!'


En koncentrerad Mickis.


Blev ganska jämt till slut, med Mickis som segrare. Vi läre ju vara snäll mot dom som är yngre ;)


Tog mej en kvällspromenad strax efter nio, och Ljusne är allt bra fint om somrarna ändå.

Vad som händer idag har jag ingen aning om.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I must be strong, and carry on

Så var man ensam hemma då, eller Skrållan är ju hemma om man ska vara så noga. Det var längesen och det är riktigt skönt måste jag säga. Just det här att ingen säger åt en när man måste gå upp, när det är dags för middag eller när det är dags att vara lite tyst för att någon vill sova. Jag njuter verkligen. Samtidigt vet jag att jag snart kommer att bo ensam och jag längtar verkligen. Vill ha en förändring i mitt liv och hoppas att den här flytten öppnar nya dörrar för mej. Jag vill hitta tillbaka till den person som jag var halvåret i London. Har nog aldrig mått så bra som jag gjorde just då. Nej, en större stad och nya personer är något jag verkligen behöver. Bryr mej för mycket om vad folk tycker och tänker för att bo kvar här. Känns som om jag har fastnat och tycker verkligen inte om den känslan.


Någon som jag däremot inte är så glad att lämna så många mil bakom mej... Men vi har klarat det tidigare vännen och har inga tvivel alls att vi kommer klara det igen.

Träning igår och även idag, tråkigt att vi inte är så många men det är väl så det är med jobb och resor och allt. Match på lördag är nästa stopp för Laiklovers, Kilafors på bortaplan. Om man kanske skulle ta en fest efter matchen kanske? De flesta ska nog iväg till Folkan men det läre väl vara några som inte ska dit och är intresserade av att dricka lite gott. Om så är fallet får ni gärna höra av er! ;)

Passade på att klinka lite på pianot imorse när ingen kunde klaga på mej, haha :)
Imorgon blir det till att vara med Becki, Mickis och Rebecca på eftermiddagen. Vid fint väder blir det minigolf, som jag längtar och har tjatat om det :p

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Maybe I have been here before

Det fina semestervädret håller i sig och jag njuter för fullt av ledigheten.  

Dagen har spenderas på playa de la Vallvik och det var, tro det eller ej, premiär för mej. Under alla dessa år så har jag aldrig varit på stranden ;) Men idag tog jag och syster cyklarna och begav oss. Riktigt skönt! När vi skulle cykla hem däremot så fick vi ett samtal av mamma när vi var kanske halvvägs hem. Det regnade i stugan där hon var och mycket riktigt, ju närmare Ljusne vi kom desto mer droppar fick vi på oss. Syrran kom på att det kanske var dags att ta av sig solbrillorna, kunde ju se riktigt roligt ut annars ;) Blev lite blöt innan vi väl kom hem men det var inte så farligt.


Vi packade med oss lite fika som vi njöt av i solskenet :)

Annars har ganska mycket tid spenderas med kusinbarnen Stina och Edvin. Busat mycket och länge med Stina och myst med Edvin, som nog kommer bli som storasystern när han växer upp :p


Stina i full fart på cykeln.


Kusin Åsa blev frisör ;)

Har hunnit med en del fotboll och under gårdagens match så lyckades jag till och med göra mål, och i rätt bur till och med. Annars spenderades kvällen först på Postvägen tillsammans med Anna där vi pratade en massa minnen och kollade in en hel del kort. Senare begav vi oss in till stan och crusingen. Stötte på en hel del folk men blev dock lite besviken. Vi skippade krogen och fick skjuts hem strax före ett. Men en riktigt mysig kväll, tack min kära A2.


Började kvällen ute på balkongen, dock försvann solen bakom huset men det var varmt och mysigt ändå.

Nu är det bara att hoppas att även nästa vecka bjuder på sol. Blir ensam tisdag-fredag så hoppas vädret blir fint så att man kan hitta på någonting. Sen börjar det ju bli dags att packa snart också, så en halvdålig dag skulle inte göra så mycket ;)

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

All things are gonna happen naturally

Nu var det längesen igen, förlåt. Förstår inte varför det går så lång tid emellan gångerna, tänker jämt att jag ska skriva men så blir det inte så ändå. Ska försöka bättra mej!

Blev ridning i torsdags och det gick över förväntan måste jag säga. Visst var man ovan och när vi skulle trava så dunkade jag ner i sadeln ;) Men det var riktigt skoj och konstigt nog kände jag knappt av det dagen efter om man bortser från en lite ömmande rygg.

Känns riktigt skönt att nu ha semester och det var underbart på fredagen när man slutade och visste att man inte behövde komma tillbaka på måndagen :) Blev en lugn hemmakväll tillsammans med syster då. Färgade håret på mej och chillade framför tv:n bara.

På lördagen var det först träning halv tolv och ja, va ska man säga om vårat lag?! Lina var fortfarande full och kanske hälften var bakis vilket resulterade i att även jag kände mej bakfull ;) Men vi tog oss igenom träningen (Lina satt på sidan halva tiden men hon var duktig ändå måste jag säga) och sen åkte jag hem och tog en lång dusch. Åt lite gröt till lunch och sen ner på affären och handla lite. Hem och gjorde mej klar och sen kom Elin strax efter fyra och hämtade upp mej. Dags att åka ut till Älgnäs och fira :) Återigen en riktigt rolig stugfest hos Obbarius och vi var tolv som var där och grillade och hade det skoj. Dagen efter blev jag hur nöjd som helst när ingen kom ihåg vad Loke gjort på mej, något som jag trodde jag skulle få höra en hel del framöver ;) Körde Elins bil hem vid tre-snåret och sen intog jag soffläge mestadels av tiden.

Första dagen på semestern bjöd på finväder. Blev en sväng in till stan för att träffa Anna och avnjuta sommarens första mjukglass. Gick runt och hade det allmänt mysigt! Sen hem och laga mat och iväg till Iggesund för match. Spelade första 40 minuterna och orkade mer än förväntat, men resultatet blev ju inte det bästa. Men det är väl bara att ta nya tag till på lördag.



Sen jag gick upp runt 10 så har jag ätit frukost, bakat sockerkaka och plockat hallon som jag fryst in. Nu väntar en sväng till stugan där vi ska plocka blåbär och hjälpa morfar att klippa gräset. Det gäller att fylla frysen nu när man ska flytta ;)

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()