Crazy little thing called love

Helgen var riktigt rolig. Träffa mamma och syrran igen. Komma bort från Kalmar/Hultsfred och slippa tänka på skolan. Bo på hotell med tilhörande frukost. Och så showen, den var verkligen grym.

Lite bilden och lite mer info kommer någon gång inom snar framtid. Har fullt upp med skolan nu, första tentan kommer om en och en halv vecka. Rookie-festivalen i helgen.

Så bloggen kommer kanske bli lite dåligt uppdaterad. Troligtvis på att mina dagar mest kommer bestå av plugg.





xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I'm so happy

Jag måste bara skriva ett kort inlägg nu innan jag ska ta cykeln ner till station. Har haft en konstant leende på läpparna i kanske en kvart nu. Kikade studentmailen och vi hade fått svar på första seminariet och reslultatet var bättre än jag hoppats på. Vi fick 4 av 5!!! Känns riktigt bra, fyra extra poäng till tentan är inte helt fel.

Som sagt Norrköping idag och det gör att leendet är lite större. Träffa mamma och syrran för första gången på två månader och så Champions of Rock ikväll. Anna är glad!


En två år gammal bild sen utgång i London. Men glad var jag :D

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Look at this photograph

Ett litet bildregn med lovade bilder kommer här. De flesta är dock från mobilen, därav kvaliteten.


Blubb, blubb ;)


På dörren under Lina och Sandras. Var tejpat runt hela dörren och allt :s


Förfest och 'Med andra ord'.


Sandra, John och Therese.


Lina :)


Therese och Sara



Sandra och John


Jonna kom och joina oss efter en stund


Hon hade sprit från Finland som smakade Piggelin :)


Såhär pluggar vi i min grupp :p Vi tycker om varandra i alla fall <3


Lägenheten:










Nu ska jag fortsätta kolla på Idol och packa färdigt inför morgondagen. Inte alls lätt att bestämma vad jag ska ha med mej för kläder men det löser sig nog. Träffa mamma och syrran igen och så Champions of Rock imorgon kväll. Kan inte bli något än en bra helg! :D

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

This time I know it´s the real thing

Alltså nu börjar jag nästan bli irriterad på riktigt. Blogg.se funkar aldrig när ja vill använda det, vet inte om det är för många användare samtidigt som gör det eller om det är något annat. Tjatigt är det i alla fall.

Onsdagen och gårdagen innehöll väl inte så mycket plugg som jag planerat. Men det är faktiskt inte så kul att sitta och läsa hela dagarna och speciellt när en massa tankar flyger runt i huvudet som inte har med musikens framtid eller organisationer att göra. När jag slutat om dagarna och sett efter hur mycket jag läst, så har det blivit ca 100 sidor. Det är ju duktigt gjort har jag då tänkt för mej själv fram tills dess att jag upptäcker att jag mycket mer än hälften kvar att läsa. Då känns det inte lika bra länge och jag kommer på mej själv med att undra varför jag inte läste mer.

Men idag är det fredag och jag tänkte bara läsa det jag verkligen känner att jag vill. Känner jag att jag efter 15 minuter tröttnar så ska jag sluta. Vi jobbade faktiskt hela helgen och jag har varit, hyfsat, duktig den hela den här veckan. Så därför kommer det inte bli några sura miner om jag inte öppnar böckerna överhuvud taget idag.

Har nyss tagit en kopp te här i sängen och det är så mysigt att kunna ligga kvar under täcket och bara njuta. Kokat ett ägg som kommer bli min frukost tillsammans med lite yoghurt hade jag tänkt. Sen blir det en cykeltur ut till Hansa City som öppnar sitt modehus idag, tänket att det kanske kunde vara några öppningserbjudanden, who knows. Detär ungefär som Valbo hemma och ligger inte alls långt från mej, vilket är lite farligt. Det känns som om svängen in på IKEA kommer betyda att Anna handlar mer än det hon har tänkt, men nej. Idag ska jag vara duktig och inte göra det!


En varm sommardag på havet vore inte helt fel nu...


xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

This girl tries her best everyday

Den här gången är det faktiskt inte bara mitt fel att det var över en vecka sen som jag sist uppdaterade. Blogg.se har nämligen inte fungerat när jag väl har haft tid att uppdatera. Men nu ska vi se om jag kommer ihåg vad som har hänt sen sist.

Föreläsningarna med Daniel var riktigt intressanta och han verkar vara en störtskön kille. Har lärt mej mycket nytt, som t ex att man egentligen ska betala STIM om man lägger upp en låt/video på sin blogg, men något som inte fastnade riktigt var när han skulle förklara hur en CD-skiva fungerade. Han stod och pratade om något och så tittade han på mej som måste ha sett ut som ett frågetecken, för direkt därefter frågade han om vi förstod. Vilket hela klassen svarade nej på. Haha :)

Vad har vi mer hunnit med då...
* Fått ett parnerföretag
* Sista föreläsningen på ekonomin
* Jag missade intervjun med Svenskt Rockarkiv (lång förklaring varför...)
* Haft seminarium 2
* Skrivit klart partnerföretagsrapporten (vilket vi är väldigt stolt över!!!)
* Tågen har fungerat som dom ska
* Spenderat helgen + måndag + tisdag i Hultsfred
* Ätit scones, hemma hos Ita och Petter tillsammans med Sandra och Lina, en lördagkväll
* Börjat titta på Mysteriet på Greveholm


Petter och Ita

Sen så var det ju förra torsdagen sittning för oss på Campus. Först tacos vilket väl var helt okej men det känns aldrig som det riktigt lyckas när det är storkok. Medan vi åt hade dom någon sort lek, vi skulle bygga ett nätverk. Orkar inte riktigt gå in på hur det hela fungerade. Underhållningen stod Adam Heldring för och han var jäkligt bra, lyssna in på Spotify.


Adam


Det har säkert hänt en massa till som jag inte riktigt kommer ihåg just nu. Om inte annat så har vi snackat en massa skit och konstiga saker.

När jag vaknade imorse vid halv åtta så var det värsta dimman, som nu börjat lätta men fortfarande är kvar, och knappt en grad varmt. Kanske nu man riktigt kan säga att hösten är här?!
Nu blir det snart en sväng förbi BBS och sen är det tänkt att det ska bli biblioteket mest hela dagen.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Leaving pieces of me behind

En trött Anna som skriver och planerar en tidig kväller. Blir en snabb punktlista:

  • Seminarium idag och det gick riktigt bra måste jag säga. Med tanke på att vi inte hade övat och att jag två minuter innan vi började fick reda på vad jag skulle prata om.
  • Annars så var det buss till Hultsfred idag igen, verkligen less på lövhalka nu.
  • Fick en present i posten idag och det lättde verkligen upp mitt humör. En teckning från kusinbarnet Stina låg i ett kuvert. Uppskattat när man inte alls förväntar sig det :)
  • Imorgon bär det av till Hultsfred 10.25, jag hoppas verkligen på tåg. Gästföreläsning med Daniel och jag har verkligen stora förhoppningar. Han kan vara den person i världen som kommit längst inom sitt område.
  • Övernattning på Lilla Torget så när jag kommer tillbaka till Kalmar återstår att se. Måste nämligen hitta ett partnerföretag och besöka dom den här veckan.
  • Ett stort grattis till min kära A2 som idag blir lika gammal som sin A1. <3






xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Happy birthday to you

Nu var det längesen igen, jag vet. Det här med att uppdatera mest varje dag går inte direkt jättebra just nu, men jag ska jobba på det. Tänkte uppdatera torsdag kväll (tror jag) men då funkade inte sidan. Och sen har jag inte haft ork eftersom det är så mycket i skolan nu. Första seminariet på måndag, sen är det så tre veckor i rad och fjärde veckan, alltså 7 november, är det första tentan. Är sjukt stressad men trots att jag försöker mitt bästa så kan jag inte stressa ner. Det går ju liksom inte bättre av att man stressar. Får, och ska, göra mitt bästa, kan liksom inte göra mer än så.

Har varit nere på stan en sväng idag och hittade det jag var ute efter, en vindjacka, samt lite andra saker. Varför är det så lätt att spendera pengar? Nu slappar jag lite framför tv:n och om en timme blir det fotboll. Tror tyvärr inte på vinst, 0-0 eller 1-0. Men hur matchen nu än slutar så hoppas jag att det blir en trevlig kväll.



19 år idag, grattis brorsan!


xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Autumn leaves under frozen souls

Så har en nykter helg gått förbi, fast eftersom det var fullt ös i torsdag så känns det inte riktigt som en nykter helg. Torsdagen sitter fortfarande kvar i kroppen, då framför allt i halsen. Dessutom så har jag blivit lite öm i ryggen vilket kan ha att göra med min och Sandras vurpa på dansgolvet under kvällen. Känns heller inte som om det är första gången jag skriver det :p

Det har i alla fall varit en lugn helg som jag har spenderat inomus. Anledningen stavas storm. Det har varit lika väder idag som igår: regn och blåst. Men det är höst och då får man väl ta sånt här väder. En vind/regnjacka känns som en bra investering, något som jag kanske snart måste införskaffa.

Idag har det blivit en hel del plugg, men inte så mycket som beräknat och hur mycket som fastnat vet jag inte heller. Har gått riktigt segt och vet inte om det är vädret som gör det eller om det bara inte finns någon ork. Det blir en hel del plugg i veckan eftersom det är föreläsningar måndag-torsdag, och sen på fredag blir det it-labb. Dessutom är det flera grupparbeten som måste hinnas med och jag börjar verkligen få panik. Måste försöka lugna ner mej.

Jag har även lyckats med att ha sönder en tallrik och ett glas under loppet av kanske två minuter. Höll på att diska och så åkte ena tallriken från stället ner i ett bord och sen ner på golvet. När jag så var färdig och skulle ställa sista kastrullen upp sista kastrullen så flög ett glas ner i vasken. Var inte en nöjd Anna då kan jag säga.



Måste dock erkänna att det här vädret kan vara mysigt till viss del. Sitter nu med en stor kopp te och ljus i hela lägenheten. Kikar på Real-Sevilla, sitter vid datorn, och framför allt: bara njuter.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

'Cause I know I said I'm sorry but that's not what I meant to say

Torsdagskvällen/natten var händelserik. En riktigt rolig kväll rakt igenom, och vi lämnar nog det hela där. Fredagsmorgonen var däremot inte så rolig med huvudvärk och föreläsning som väntar om två timmar. Och som Jonas (läraren) sa, att det här är något som vi kan stöta på i vårat yreksliv senare, haha.

Tog mej igenom dagen och även bussresan hem till Kalmar. Sen blev det soffläge och pizza kvällen lång, eller lång och lång, jag däckade strax före elva.

Idag har jag inte alls gjort mycket. Det lockar inte att gå utanför dörren eftersom det är tio grader, blåst och regn. Var ut i morse och cyklade och hämtade tvboxen, så nu har jag äntligen fler kanaler. Så det har blivit lite tid vid tv:n, har även packat ur väskan sen Hultsfred, diskat och plockat i ordning kläderna. Nu tänkte jag kika på Top Model och sen blir det att trotsa vädret ytterligare en gång för att åka till Maxi.


Sommar vore inte helt fel!

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()