In between

En sån här dag vill man inte alls jobba, blir nästan deprimerad när man vet att man måste vara inomhus. Men jag ska inte klaga för jag är såå glad att finvädret har kommit igen :) Blå himmel, stor sol och 17 grader, vad mer kan man begära?!

Nyss hemkommen från första jobbet, gick smärtfritt idag vilket känns skönt, bara fyra dagar kvar nu. Efter en sväng på Kiwi så kom jag så äntligen hem och hinner landa en lite dryg timme innan det bär av till nästa jobb. Känns väl inte skitskoj när vädret är som det är, men tack och lov så ser jag inte ut när jag väl är där och då kan man ju "låtsas" att det inte är soligt ;)

Kan hända att det blir bio imorgon, vi har i alla fall preliminärbokat (jag och min svenska :p) in det så får väl se hur det går. 'Menn som hater kvinner' är det tänkt att det ska bli, kul med lite svenska i vardagen.



Längtar redan till den 7 april då jag sätter mej på tåget till Gävle. Övernattning hos Vickan och sen vidare till Ljusne på onsdagen. Kommer bli kanoners vännen :) Kanske rent ut av sällskap av syster hem?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

This is it

Hej allesammans!

Efter att ha försökt att ordna till min layout så har jag kommit fram till två saker. Dels så vet jag inte var det jag lärde mej på Webbdesignen har tagit vägen, och dels så kommer det inte att bli mycket bättre än så här utan PhotoShop. Så då känner jag att jag lika gärna kan börja blogga, har ju varit ganska seg på att väl starta...


Idag har det inte varit det finaste vädret här i Oslo. Det har varit molning men ändå lite sol, så helt okej. Känns så skönt att våren verkligen har kommit och jag gillar det skarpt. För tillfället står matlagning på schemat, schnitzel och någon sorts potatis. Sen så ska jag också ta mej i kragen och kila iväg till gymmet, blir dessvärre bara andra gången den här veckan. Men man kan inte ligga på topp jämt ;)

Ny vecka snart också, och sista på jobbet. Eller vet i och för sig inte om det är sista, ska höra om jag ska jobba lite extra. Men det känns hur skönt som helst att det är över :)

Haade!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()