Raindrops keep fallin on my head

Oktober kommer bli en månad av plugg, resor samt en hel del jobb. Inleder på fredag i Kalmarsalen där jag ska börja hjälpa till lite, Parneviks Gubbröra gästar denna gång. Efter det väntar första tentan i juridiken på måndag följt av en resa till Hälsingland. Väl uppe i Norrland blir det att umgås lite och sen ta bilen till Leksand på lördagen för jobb på Champions of Rock. Måndagen kommer bestå av resande tillbaka till Småland och sen börjar nya delkursen på tisdagen.

Blir hemma i Kalmar i lite drygt en vecka, där det ligger föreläsningar och jobb innan det är dags att åka uppåt igen. Denna gång är det jobb i Gävle som gäller då "The Ladies" kommer till Läckerol den 23 oktober. Planerar att stanna i Ljusne en stund eftersom vi är föreläsningsfria och då mamma fyller år under den här tiden. Men när jag sen återigen åker neråt blir det för att stanna en lite längre tid. Då blir det ingen resa mellan Ljusne och Kalmar förrens det är dags att bege sig hemåt över jul. En resa till Ullared och/eller London ska jag försöka lägga in, men det är en helt annan del.


Turkietresan var helt underbar! Vi låg på stranden i princip varje dag och bara njöt av solen. Redan första kvällen hade vi släppt allting hemma och bara tog det lugnt och gjorde vad vi kände för.

Väl tillbaka i Sverige hade hösten verkligen kommit och jag spenderade två dagar i Ljungsbro/Linköping/Mjölby i väntan på Ladies Night. Om man bortser från två motorstopp så gick jobbet utan problem. Trevligt sällskap av Emelie, trevlig produktion/medarbetare och trevliga killar, inte så mycket mer man kan begära. Hann dessutom se nästan hela showen, så nu vet jag till stor del vad som väntar i Gävle. Och av det jag kunde se så kan jag verkligen rekommendera alla tjejer att gå och se den!


Måste bara få dela med mej av en sak till. När jag kom hem till Kalmar igår eftermiddag, efter två dagar i Hultsfred, hade någon bestämt att han/hon ville ha min cykel. Men när jag åkte till Coop för att handla idag (tacka att det var tillbud på frukt & grönt) så stod den där utanför. Jag ringde farbror polisen och tog sedan med mig min fina cykel hem igen. Köpte ett ordentligt lås, så nu ska ingen kunna ta den igen tycker jag. Jag tror på ödet, och saker som denna får mej att tro på det ännu mer.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Need a little sun to break up all the frustration

Så sitter jag i köket på Lilla Torget och ser på medan Sandra håller på och packar. Det var alldeles för länge sedan jag var här och jag saknar stunderna vi hade. Stunderna då jag var inneboende och hängde här mer än hemma. Men min plats på soffan kommer ingen att ta, trots att jag inte sover över lika ofta. Att man kan hitta rätt sådär på en gång är något som slår mej titt som tätt. I London hittade jag rätt med Denize från första början och redan första dagen i skolan fick jag vänner som jag vet kommer finnas med mej livet igenom. Ni betyder väldigt mycket för mej tjejer!

Imorgon kväll befinner jag mej just nu i Linköping i väntan på tåget som ska ta oss till Stockholm med slutstation Arlanda. Det är efter två och ett halvt års väntan äntligen dags att bege sig till varmare breddgrader igen. Den här resan känns otroligt skönt med tanke på att vi pratat om det sen december, nästan ett år alltså. På onsdag är vi framme i Turkiet och får förhoppningsvis avnjuta en vecka full med sol, bad, fest, shopping, härliga människor och god mat. Jag har längtat så efter att åka på charter och nu är det äntligen dags!

Så tills dess att jag är tillbaka i Kalmar, vilket troligtvis blir den 25:e eftersom Ladies Night ligger den 24:e, så blir det dött här på bloggen. Sen hoppas jag att det kommer bli mycket att dela med mig om och många härliga bilder.

Ha det så bra tills dess!
xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hey, I'm a believer

Bloggen kommer mer och mer i skym undan och jag ber om ursäkt för det. Men orken och lusten att skriva finns inte där och då låter jag det vara.

Just nu sitter jag helt sliten i sängen och väntar på premiären av Biggest Looser Sverige. Det känns som om programmet kommer vara långt ifrån att ha en snygging som Bob med (som man förresten kanske ska kalla gubbsnygg med tanke på hans ålder?), men jag ger det ett försök i alla fall. Kom hem från skolan vid sex efter den första riktiga föreläsningen i musikjuridik och för tillfället snurrar allt runt runt bara. I och för sig kan det bero på att det just var den första föreläsningen efter sommaren, att jag gick upp klockan sex och att jag inte var nå pepp alls, jag hoppas på något av det.

Min kropp säger ifrån och jag vill verkligen tro att det har att göra med brist på sömn. Det är nämligen så att vi (jag, Sandra & Lina) äntligen bokat en utlandsresa efter att ha pratat om det i nästan ett år. Så nästa tisdag bär det av till Arlanda för att övernatta där och sen ta planet kl sju på onsdagsmorgonen till Turkiet med slutstation Alanya. Jag kan inte vara mer nöjd vilket i sin tur gör att jag inte varken har tid eller lust att bli sjuk. Resterande tid av veckan planerar jag att plugga, plugga och åter plugga. Allt för att hinna få bort så mycket som möjligt innan resan och med tanke på att tenta ligger den 4 oktober. Dessutom väntar Ladies Night fredagen efter det att vi kommit hem, den 24:e, vilket jag verkligen ser fram emot. Mer snygga killar att spana in ;)



xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()