Finally I'm here again!

Detta inlagg kommer fran London, sa darav lite konstiga ord ;)

Allt ar i alla fall bara bra har, staden ar sig lik och jag har saknat den valdigt mycket. Kanns som om jag vekligen kan tanka mej att flytta hit nu...

Sitter egentligen har for att kolla mailen men har lite tid over. Dagen har bestatt utav sightsing eftersom syster aldrig varit har. Vadret har verkligen varit pa varan sida idag, och jag ser verkligen ut som en krafta. Satan vad rod jag ar pa brost och axlar, man ser till och med vart mitt halsband har suttit. Inte speciellt snygg vill jag lova.

Aja, nu ska jag kila. Ikvall vantar mys i Covent Garden och en svang forvbi Piccadilly. Imorgon blir det Portobello Road och Camden som galler :)

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Home for a night

Blir ett kort inlägg, har inte börjat med urpackningen än och sen ska ju lite kläder och saker i igen ;p

Resan gick bra och jag kom hem till Ljusne som planerat klockan fem. Middag på bordet och sen in i duschen och så kom släkten. När dom gick runt halv nio så gick jag och mamma på en kort promenad och nu sitter jag här. Har checkat in och skrivit ut både flyg- och tågbiljetter samt kollat lite annan nyttig info.

Så nu väntar väskan på mej och sen sängen inför avresa runt nio härifrån imorgon. Hämta upp systeryster i Gävle och sen styr vi Volvon mot Västerås. Hoppas på några underbara dagar, men det kan inte bli annat än bra när det är London vi pratar om :)


xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mama I'm coming home

Japp, imorgon 7.25 sitter jag förhoppningsvis på tåget som går till Stockholm. Blir en snabbvisit hemma men anledningen är värd de ca 16 timmarna tur och retur. London hägrar och jag längtar som en tok. Att jag snart återigen får sätta fötterna i staden som tog mej med storm för ca två år sen. Har inte känt mej hemma någonstans som jag gjorde när jag kom dit. Jag gillar verkligen allt med staden, I just love it. Ni som inte har varit där, åk!!!

Aja, gårdagen innehöll en hel dels packning. Tänkte bara att jag skulle börja lite smått men när jag väl satt igång så var jag nästan färdig innan jag visste om det själv. Så nu väntar snart bara de sista sakerna innan jag ska kila iväg till jobb. Sista dagen med Khawar :/ Är lite nervös faktiskt, sista gången med honom och Ove jobbar också... Men men, jag kommer göra något mot honom också, har bara inte bestämt vad än ;p

Har suttit och tagit bort bilderna på kameran och nu laddas batteriet. Även musiken på Mp3:n har bytts ut, var välbehövligt eftersom jag haft samma musik sen i början av februari ;)



Ska försöka hinna slänga ihop en kort blogg imorgonkväll om jag hinner. Det blir först middag hemma med morfar och sen kommer släkten på kalas. Men vi måste ändå skriva ut biljetter så datorn kommer att startas.


xoxo



Tack för att du ringde igår gumman, betyder mycket! Du vet hur jag är när det gäller att snacka om känsliga saker, men jag är glad att du försöker. <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Only two days left...

Nyss hemkommen från jobbet, var riktigt lugnt idag så det var skönt. Blev till och med riktigt nöjd med allt inne på lagret, och det händer inte ofta vill jag lova.

Efter tvätten blev det gymet runt tolv-tiden ungefär och sen hem och duscha och chilla lite. Kom en regn-skur runt halv tre och den var inte att leka med gott folk. Vart som en liten översvämning på gatan. Kändes mycket skönt att jag inte började förrens fyra ;)

Aja, hoppas på fint väder imorgon men det tror jag dom har sagt, så vi hoppas på det. Vad som händer efter tre vet jag inte än, men något ska man väl hitta på. Får se hur vädret är och hur jag känner i kroppen. Men är lite sugen att gå ut och bara ta en glas och umgås, kanske spela biljard trots att jag suger...hm, får se hur det nu blir.

xoxo


Du borde verkligen se upp imorgon eller på måndag, måste ju ta i rejält en sista gång ;p

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Soon!

Chillar vid datorn mellan vänderna ner till tvättstugan, men snart är det färdigt. Skönt!

Har faktiskt varit riktigt duktig och kollat massa priser och resor och allt nu när London verkligen närmar sig. Helt sjukt att det gått så fort, känns som om det var i går jag bokade det hela. Men nu är det alltså snart dags, på onsdag beger vi oss. Kan man uppleva födelsedagen i en bättre stad?! Dagen efter förra året och samma dag i år, när blir det nästa år då tro? ;)

Har ju lovat att skriva lite om förra helgen och får väl slänga in några rader här. Det är verkligen svårt att förklara hur det hela var, tycker att ni som har möjlighet ska åka till Oslo under 17 mai och se det hela med egna ögon.

Lördagen bjöd i alla fall på jobb fram till sex och satan i gatan vilken dag det var, helt sjuuuk. Så när jag kom hem var jag helt slut i huvudet och tog en powenap för att piggna på mej lite. Duchade, åt och gjorde mej klar innan jag joinade Paula och dom hon var med. En snabb förfest på Majorstuen innan vi gick till Slottsparken en sväng och hängde där. Men när en vakt kom och började fota oss (?) så knatade vi neråt. Efter många om och men hamnade vi på Devill's och det var helt okej. P och jag gick hem strax efter halv tre då Frida dissade oss och sov hos Lina.

Söndagen och klockan på elva. Upp och göra sig klar och ner till byn och allt folk. Folkdräkter, kostymer, fina klänningar och framför allt flaggor fanns det överallt. Vi såg till och med en hund som hade bodnad på sig ;p Gick en sväng längs Karl Johan men var aldrig till slottet utan gick rill Rådhuset där vi chillade i en liten "park" en bra stund. Kvällen avslutades i Birkelunden med meny från Donken och en film framför soffan.









Nu väntar väl gymet om en timme ungefär och sen har jag inga direkta planer innan jag ska kila iväg till jobbet runt halv fyra. Har kommit fram till att jag bara har åtta jobbdagar kvar, det är helt sjukt.
Gick igenom all min mat och kom fram till att jag har så jag klara mej tills jag flyttar hem. Så en matlista skrevs, eller skrev bara fyra dagar nu. Men det känns skönt att veta att jag inte behöver köpa något mer.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hard Rock Café

Dagen har varit väldigt skön, har inte gjort mycket nyttig alls och kände att jag verkligen behövde det. Var riktigt utvilad vid tio tiden och det kändes skönt att man inte sov bort hela dagen. Chillade framför datorn och kollade en Beck innan jag och Frida gick till parken och solade i en timme lite drygt innan det kom moln. Kom hem och åt lite lätt lunch innan jag tänkte gå till gymet, men kom inte så långt. Kände inte alls för det så jag tog fri därifrån. Plockade undan lite saker här hemma och sorterade lite smycken och så i stället.

Strax före sex begav jag och P oss ner till byn. Mötte upp Frida och Tobbe på Cafe Sör och sen promenerade vi i regnet til Hard Rock Café där vi tre åt en riktigt god middag. Kyckling till varmrätt och brownies med glass och grädde till efterrätt, mums. Gick genom Grünerlycka hem och sen har tjejerna sorterat tvätt eftersom jag ska tvätta imorgon bitti. Så klockan är ställd på strax före åtta. Så det blir till att tvätta i tre timmar och göra lite saker här hemma innan jag tänkt gå till gymet.


xoxo




Why can't I just stop thinking of it...?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The day

Dagen i sammanfattning:

Upp sju för att vara på jobbet åtta. Arbeta i ferskvaran kan säkert vara kul när man väl kan det, nu drabbades jag av lätt panik när de första kunderna kom. Jennifer va borta och hade inte lärt mej hur jag skulle göra, så jag gick skrikandes in på lagret ;p

Strax efter tolv kom jag därifrån en erfarenhet rikare och begav mej mot Majorstuen. Fick hemlagad köttfärslimpa till lunch direkt jag kom hem till Denize, gott. Chillade där och hann även ta en powernap innan vi gick längs Bokstaveien en stund. Chill i sängen framför tv:n och lite youtube-klipp innan jag begav mej hemåt strax efter sju.

Satte nudlar på spisen och diskade samtidigt innan jag kollade datorn en snabbis. Vid nio-tiden gick jag till gymet och sen hem och in i duschen och ner i sängen där jag nu befinner mej. Ska kolla runt en kort stund innan jag ska invänta John Blund.

xoxo




Finns alltid här om du vill prata eller bara ha någon i närheten.
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

What a weekend

Skulle ha blivit publicerad igår, men när jag klickade på knappen så funkade det inte. Så den får komma iväg nu i stället.



Hade tänkt skriva en lång blogg om helgen men nu blir det som resten av den här dagen. Med andra ord: inte som planerat. Så en blogg om det får komma vid ett senare tillfälle. Kan väl säga att det

Skulle jobbat i ferskvaran 11-19 men blev uppring 7.35 och fick gå iväg och jobba morgonpasset i kassan. Kom dit strax före nio och när jag på eftermiddagen frågade när jag skulle sluta kom vi fram till klockan fem. Men då folk inte dök upp/var sjuka så blev jag tillfrågad om jag kunde jobba över. Efter ett telefonsamtal till Denize (som jag skulle ha träffat på kvällen) så sa jag att jag kunde stanna till sju. Och som många gånger tidigare så kom jag inte därifrån den tiden utan blev kvar kanske tjugo minuter längre.

Aja, kom hem och åt soppa i kopp och ägg-macka innan det blev en snabbis vid datorn och sen gymet. Är verkligen bortskämd med att bara träna på mornarna så nu tycker jag att det är jobbigt när det är folk där. Haha, men så är det. Så det blev bara en stunds promenad på bandet och lite mage. Hem i duschen och sen ett kort snack med mamma innan jag slog mej ner här.

Frida kom precis hem från en promenad och ligger nu i sängen och jag ska följa hennes exempel. P jobbar till tolv, synd om henne!

Min lediga dag imorgon försvann även den. Fast jobb 8-12 känns inte så jobbigt, ferskvaran dessutom. Kunde liksom inte säga nej till Jennifer, vet hur mycket hon har att göra. Och vi svenskar håller ihop på jobbet.

Så i stället för dejt med Denize idag blir det en imorgon, trevligt!

xoxo




Grattis pappa! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Watch this!

Måste bara slänga in länken till det här klippet. Jag har lyssnat på det om och om igen i några veckor, helt otroligt.
Vilken 12-åring skulle kunna göra om det där efter att ha blivit avbruten av mr Cowell himself?!

http://www.youtube.com/watch?v=VYDM3MIzEHo&feature=related


Nu väntar jobbet. Hoppas att vi blir klara tidigt så jag inte missar alltför mycket av den andra semin.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

A new day

Ny dag - Nya möjligheter


Allt känns inte lika jobbigt idag som det gjorde igår, tack och lov. Och efter en sväng på gymet där hjärnan fick rensas lite, kändes det som om jag skulle klara allt. När jag sen slog på datorn och kollade mailen kunde jag slappna av ordentligt. En till intervjudag skulle troligtvis komma upp, drog en lättnads suck när jag läste det. Nu är det bara att hoppas att den dagen passar bättre ihop med mitt schema.

Så efter allt som hände igår kände jag att jag behövde en slapp dag idag. Så förutom gymet och ihop plock av tvätt (och det var inte lite!) samt lite finslipning på brevet, så har jag bara slappat. Tyckte jag var värd det efter gårdagen.

Morgondagen däremot har jag en hel del som ska göras, men bara jag är inställd på det så ska det inte vara några problem. Känner att jag vill ha undan så mycket som möjligt innan helgen, för då vill man inte gå runt och tänka på en massa utan bara njuta.

Det kanske ska nämnas att Anna Skoglund ska jobba i ferskvaran på måndag. Haha, kommer bli en upplevelse vill jag lova ;p

xoxo



...Taylor Swift...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

So much...

Just nu har jag sååå mycket att göra. Och när jag väl bockat av några saker på listan så dyker det upp fler saker. Det som kom idag var dock inte alls kul, vet inte hur det kommer att gå med det... Men det är väl bara att kämpa på.

Dagen har spenderats framför datorn med peronliga brevet och tror att det blev ganska bra tillslut. Är inte klart med det men släpper det för idag, imorgon ska det vara klart hade jag tänkt. Annars så har jag hunnit med en sväng till Elixia också, samt ätit lunch.

Gårdagens eftermiddag bjöd på tvätt och hårfärgning. 'Salong Paula' kändes det nästan som då hon först la i färg på Frida och sen på mej.

Och inatt så vaknade jag av att någon tar på mej. Ser Paulas hand som letar efter något och så säger hon: 'Här var det inga varer' och efter en stund så kommer handen och söker igen. Jag började skratta som bara den och då vaknar även hon och gör samma sak. Vadå ta med sig jobbet hem?! Haha :)


Miss P som spöke?! ;p

Nu väntar snart jobbet och sen sängen tänker jag.
Blogg om Eurovision får vi ta senare, just nu orkar jag inte.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

A free day!

Så var det äntligen en fri dag för mej, känns som om det var längesen nu. Varit på jobbet så mycket på sistone, känns extra mycket eftersom jag var där förra söndagen tror jag.

Gårdagen gick bättre än förväntat med tanke på att jag inte var nå pepp att jobba. Men med ett skönt gäng så är det alltid kul, haha :) Varorna kom dock strax efter åtta, vanligtvis kommer dom runt sex. Så det blev inte så mycket med det mer än att ta frys. Stressigt på slutet blev det iaf eftersom Victoria fick massa bröd som hon var tvungen att ta tag i. Så jag fick hjälpa till och ta in frukten och efter lite tänk och planering av oss båda så fick vi till det. Var lite fullt i kylen men det fick bli som det blev.

Hann (som vanligt) med att bråka lite med Ove också, kommer fan att sakna det :p Eller inte att behöva vara rädd hela tiden för att han kanske ska skrämma mej, men när jag tänker efter så kan jag inte komma på när han gjorde det sist. Han har varit duktig på sistone. Khawar målade av mej och Ove, och när vi skulle stänga... jadu Ove, hahah, va ska jag säga. Du är som du är och det är fan specielt.


Idag ska jag ligga i och försöka pricka av så mycket som möjligt på min att-göra-lista, och den är inte kort vill jag säga. Men jag har bara hållit på i knappa timmen än och faktiskt hunnit med en punkt, så det här ska nog gå bra tror jag. Nu väntar gymet och sen får vi se vad jag tar tag i efter det.



Ja, ni ser ju vad jag bråkar med.
Storleksskillnad eller vad?! ;p


xoxo 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Walk around 'Songsvann'

Jag och Silje tog oss en promenad runt Songsvann idag och det var väldigt skönt att komma ifrån allt en stund. Bara ta sig till skogen och vattnet och tystnaden som blir när trafiken försvinner.


Solen lyste hela tiden vilket var skönt,
det blåste dessvärre lite.


Vi fann en riktigt stor myrstack!


Silje vid vattnet.


Fick sommarkänsla som bara den.



Imorgon är det en ny vecka igen. En ny vecka vilket innebär en vecka närmare London, och som jag längtar nu. Ska bli helt underbart att komma till staden igen.
xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tired

Trött som bara den är jag nu, så det dröjer nog inte så lång tid innan jag kryper ner under täcket.

Gårdagen var mycket trevlig. Kom till Denize strax efter tio efter lite stul med trikken, som alltid när jag åker känns det som. Och shit vilken lägenhet, går inte att beskriva. Kan också nämna att det där bara var ett av tre ställen som familjen bor på. Satt och snackade och så fick jag lite bilder sen jag var och hälsade på i London, har dock korten sen mitt halvår kvar att få ;)

Hon skulle ta bussen hem till Stockholm klockan ett, och trots att vi hade hur gott om tid som helst så blev det tight. Fick nästan springa till Bussterminalen efter ett snabb-besök på Rimi. Efter att Denize satt sig på bussen begav jag mej hemåt. Blev inget gym utan jag chillade innan det var dags att gå till jobbet.

Och lugnt som bara den var det, har nog aldrig varit klar så tidigt med pallarna. Mycket skönt!
Vid stängningen var det andra personalkollen på en vecka, ska nämna att de är de enda två som jag varit med om på mitt halvår. Och killen igår brydde sig inte direkt, 'jag har dessvärre ingen kvittering på den här', 'okej, men det är greit'. Jag bara okej, men då kan man ju lika gärna ta saker och säga att man köpt dom någonannanstans. Till och med Khawar skrattade åt det efteråt och tyckte att det var lite rart.

Aja, gick och la mej vid tolv och vaknade av och till hela natten. När P kom hem vid tre så tog det en stund innan jag kunde somna om igen. Så när klockan ringde 6.15 så var jag väldigt trött. Men gick upp och tog mej till jobbet som gick hyffsat fort. Skönt när man kan ta det lugnt och ändå hinna med det man ska. Spelade lite fotboll och hade vattenkrig hann vi också med ;p

Kollat handbollsfinalerna nu på kvällen och shit vilket tempo det är! Skitkul att kolla på.
Imorgon hoppas jag på fint väder för då ska Silje och jag äntligen ta promenaden runt 'Songsvann'.


Miss the time we spend together.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

On my way

Ja, jag är på väg till Denize =) Fan va kul det ska bli att se henne igen, efter London så har vi bara setts en gång men nu så :)

Sen så ska jag väl hinna på gymmet också hade jag tänkt, men blir det för stressigt så skiter jag i det. Men får se hur det blir med det hela. Iväg till jobbet till fyra blir det i alla fall, har nästan bott där på sistone känns det som... Men nu är det bara idag och imorgon kvar, sen en ledig dag innan det blir jobb på måndag men är tack och lov fri på fredag.

En sak som jag däremot inte är så nöjd med är att Eurovision är nästan lördag, hallå vad har dom tänkt?! Tror dom att någon här i Norge ska sitta och kolla på det när det är stort partaj? Ah, blir nästan lite förbannad schlager-freak som jag ändå är. Det här är liksom något man vuxit upp med och så kan man inte se den stora finalen. Aja, bara att hoppas på att man kan hitta den på Internet eller så senare.

Nej nu måste jag kila till trikken.
xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Time for work

Ja, nu är det snart dags att ta den ca femton minuter långa promenaden till jobbet igen, för fjärde gången denna vecka. Känner mej inte riktigt pepp, beror nog på vädret också. Har regnat av och till hela dagen, men det behövs väl det också,  I guess.

Dagen började med frukost och sen tog jag mej i kragen och städade, glad att vi inte bor större ;) Efter lite chill framför datorn bar det av till gymmet och 'Elixia Power' samt en kort promenad på bandet. Hem och duschade och åt lunch framför 'Så ska det låta'. Peter är så grym, shit vilken röst och utstrålning han har. Lite tråkigt att vi missade honom på 'We Will Rock You', men nu var ju den musikalen grym ändå =)

Sitter och har lite tråkigt, ingen idé att göra något eftersom jag snart ska gå. Så det blir några quiz på Facebook och kanske lite klipp på Youtube.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Beautiful day

Har precis kommit hem efter att ha spenderat lite tid i parken typ granne med oss. Det var hur skönt som helst, sommaren är här, eller? Aja, skulle lätt kunnat vara en månad senare, har legat i bikini-överdel och bara njutit.

Snart väntar jobbet, ångrar lite att jag sa att jag kunde jobba idag, har inte nå lust alls.. Men men, det brukar gå bra bara man kommer dit.

Slänger med lite bilder från dagen :)


Några barn hade olika aktiviteter,
i den nedre delen.



Träden blir grönare och grönare,
 snart så :)



Hoppas på liknande väder hela veckan ut!


xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sorry about yesterday

Blev ingen blogg som lovat, men tiden på förmiddagen bara flög iväg och jag prioriterade andra saker mer än dett. Har ju gått mer än en vecka, och mitt minne är ju inte så bra så vi får väl se hur mycket jag kommer ihåg ;)

Har blivit mycket jobb på sistone och det kommer fortsätta så de få veckor jag har kvar här. Föregående vecka var det jobb alla dagar utom fredagen, även söndagen spenderades på jobbet då det var varetelling. Alltså har eftermiddagarna och kvällarna spenderas i Sandaker Senter och förmiddagarna här på Rosenhoff samt på Elixia. Fortsatt lika skön stämning på jobbet, kommer att kännas tråkigt att lämna alla men man kan alltid åka och hälsa på.

Torsdagen innebar löningspils. Men eftersom jag jobbade till 22 och var allmän sliten så bestämde jag mej för att vara nykter. Åkte och träffade mina trevliga arbetskamrater en stund men strax före halv ett lämnade jag dom för att hinna med sista trikken hem. Hade ingen lust att behöva betala nattbussen. Men det var trevligt så länge det varade :)
Fredagen var fri även här och den spenderades med familjen Pettersson i några timmar, Vigelandsparken och Operan, fick besök av mej. Dom hade även kikat på Slottet och så vidare. Varmt och skönt väder, gillar det skarpt!

Varetellingen höll på från nio till runt halv fem tror jag, så det gick fortare än beräknat. Fick dock "rundhyllorna" att tella av Khawar, snäll som han är. Det är bland de värsta hyllorna vi har på jobbet då det mesta står huller om buller. Och dom fick jag, tack! Fast efter att ha gjort den ena hyllan, som tog kanske dryga två timmar :p Så fick jag hjälp av fyra stycken på den andra, haha, så då gick det fort.

Ann och Emil (Fridas mamma och brorsa) var här onsdag kväll till måndag morgon så det var fullt hus i lägenheten. Eller Paula försvann torsdagmorgon till London, avundsjuk! Men snart är det min tur, bara några få veckor kvar nu :) När hon kom hem igår kväll så hade hon ganska mycket mer med sig hem än när hon åkte, men det är så det ska vara när man är i London.


Ingen festande i helgen vilket var skönt, blir nog lite på slutet nu så det kan vara bra att ha en vit helg. Har bara fyra helger kvar och minst två av dom kommer det att bli fest på, det är redan bestämt. 16/17 maj är det party som bara den och sen vill jag även festa sista helgen, säga hej då till alla liksom. De andra två får vi se hur det blir.

Aja, som ni märker så händer det väl inte jättemycket här i Oslo, eller det häder lite mer men just nu får ni nöja er med detta. Nu väntar gymet här på förmiddagen, får se när jag kommer iväg idag, och sen jobbet kl 15. Inte så bra väder så jag orkar inte stressa till Elixia för att hinna ut i solen sen, tror jag blir kvar här framför datorn ett tag till först.

Imorgon ska jag försöka hinna med att lägga in en massa bilder på datorn från min kamera, så då kan det hända att det kommer upp några här. Men lovar inget, för sist jag gjorde det gick det ju inte så bra ;)


Slänger med en bild sen sommaren i London.
Närmare bestämt sen dagen i Brighton.
Maybe the best day ever?!

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

A long time ago

Upptäckte nu att det var sjukt länge sen som jag skrev ner något här, dåligt Anna, dåligt. Men uppdatering kommer imorgon, jag lovar.

Tiden finns inte nu då jag måste iväg på gymmet som stänger om en och en halv timme. Sen så har jag väl inte direkt orken heller efter att ha vart på varetelling hela dagen.

Blir en slö kväll och laddning för en ny vecka, en av få jag har kvar här dessvärre. Håller tummarna på att jag gjorde rätt beslut att flytta hem till sommaren...

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()