Maybe I have been here before

Det fina semestervädret håller i sig och jag njuter för fullt av ledigheten.  

Dagen har spenderas på playa de la Vallvik och det var, tro det eller ej, premiär för mej. Under alla dessa år så har jag aldrig varit på stranden ;) Men idag tog jag och syster cyklarna och begav oss. Riktigt skönt! När vi skulle cykla hem däremot så fick vi ett samtal av mamma när vi var kanske halvvägs hem. Det regnade i stugan där hon var och mycket riktigt, ju närmare Ljusne vi kom desto mer droppar fick vi på oss. Syrran kom på att det kanske var dags att ta av sig solbrillorna, kunde ju se riktigt roligt ut annars ;) Blev lite blöt innan vi väl kom hem men det var inte så farligt.


Vi packade med oss lite fika som vi njöt av i solskenet :)

Annars har ganska mycket tid spenderas med kusinbarnen Stina och Edvin. Busat mycket och länge med Stina och myst med Edvin, som nog kommer bli som storasystern när han växer upp :p


Stina i full fart på cykeln.


Kusin Åsa blev frisör ;)

Har hunnit med en del fotboll och under gårdagens match så lyckades jag till och med göra mål, och i rätt bur till och med. Annars spenderades kvällen först på Postvägen tillsammans med Anna där vi pratade en massa minnen och kollade in en hel del kort. Senare begav vi oss in till stan och crusingen. Stötte på en hel del folk men blev dock lite besviken. Vi skippade krogen och fick skjuts hem strax före ett. Men en riktigt mysig kväll, tack min kära A2.


Började kvällen ute på balkongen, dock försvann solen bakom huset men det var varmt och mysigt ändå.

Nu är det bara att hoppas att även nästa vecka bjuder på sol. Blir ensam tisdag-fredag så hoppas vädret blir fint så att man kan hitta på någonting. Sen börjar det ju bli dags att packa snart också, så en halvdålig dag skulle inte göra så mycket ;)

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback