Oh, taking your advice and I'm looking on the bright side

Att komma tillbaka till grupparbetet några dagar borta från alla är inte lätt, inte när det är våran grupp vi pratar om. I stället för att arbeta med arbetet är det mycket roligare och lättare att snacka om allt som hänt sen vi såg varandra sist. Alla små händelser som på något vis är så roligt att diskutera med sina vänner.

Gårdagen bjöd inte på speciellt många sidor i arbetet om Skylten. När Lina och Sandra kom hem strax före ett satte dom igång med städning så när Filippa dök upp vid tre-tiden (efter att ha haft klödd med buss :p) hade vi kanske kommit en halv sida. Och då det dessutom var första advent var vi ju tvungen att fira på något sätt. Så efter det att jag kikat på One Tree Hill så blev det en sväng bort till Willys där diverse godsaker inhandlades. Juleskum hade såklart sin självklara plats. Påvägen till affären var vi trötta och det var dessutom kallt. Så för att bli varm så hittade vi på en massa skojjiga saker. Något som inte kan ha sett speciellt normalt ut. Men vi hade roligt och det är det viktigaste :D Väl tillbaka i lägenheten blev det 'Lotta på bråkmakargatan 2' och mys i soffan med tända ljus.

Skulle ha börjat med grupparbete halv elva idag. Men i vanlig ordning dyker Filippa upp cirka tjugo minuter senare. Dessutom var vi idag tvungen att starta om Sandras dator, och ja den är inte speciellt snabb. Så vi kom väl igång en timme senare än planerat eller så. Dessutom så fick vi ett mail med tenta-resultatet idag. Och nyfikna som vi är så var vi ju tvungen att snoka lite ;) Jag känner mej otroligt lättad att resultatet var på min sida.

Nu är det middagspaus här på Lilla torget och sen blir det väl förhoppningsvis några rader till på arbetet. Tanken är att det ska bli lite tid för läsning ikväll också, men får väl se hur det går. Imorgon måste vi bara vara färdig med musikarbetet för att även hinna göra den tredje uppgiften på marknadsföringen.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Systeryster

Grattis till tentan!! Så jäkla skönt att inse att man slipper plugga på samma helvete en gång till :) Själv är jag uppe och skriver uppsats såhär mitt i natten, roligare har man ju haft det... Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback