You've got to learn so much

En liten kort uppdatering om dagen bara innan det blir Idol och sen kväller. Vädret har verkligen varit riktigt fint idag. Blå himmel och sol, men graderna däremot har inte varit de bästa. När jag gick upp klockan åtta imorse var det endast fem grader, hua. Men det hör väl till hösten tänker jag.

Begav mej till bibblan strax efter tio och mötte upp Emelie, knappa två timmar senare lämnade vi. Det kändes verkligen segt för båda två och så var det nästan lunchdags. Innan jag åkte hem så cyklade jag ner till Kalmarsalen för att hämta biljetterna till Champions of rock.

Eftermiddagen har inte alls inneburit mycket plugg men det har varit en sån dag. När jag har försökt så har jag inte kunnat koncentrerat mej och tagit in all text, så då kände jag att det inte var någon idé. Efter middagen vid sex-tiden så orkade jag i alla fall läsa igenom en stencil. Strax efter sju så skulle jag så ta cykeln ner till Emelie. Det var mörkt och jag vet att lamporna inte är de bästa överallt i den här staden. Anna skulle därför vara duktig och ta med sig lyserna (?) till cykeln. Började inte speciellt bra när jag inte fick på baklyset, det gick liksom inte att få på det på hållaren. När jag så gav upp och skulle ta på framlyset så visade det sig att jag tagit med ficklampan ner. Det fick helt enkelt bli en tur utan lysen men efter två telefonsamtal till Emelie kom jag så fram. Kändes lite illa att jag inte hittade eftersom hon ritade en karta till mej, men det är inte lätt när det är svårt.

Vi satt och pratade och kollade Idol bland massa ljus, väldigt mysigt! Kom hem tio och det var kallt att cykla, fem grader visade termometern. Imorgon räknar jag också med kyla med tanke på att jag måste åka hemifrån runt halv åtta. Grupparbete och sen musik-föreläsning 13-16.


Saknar det mesta som har med staden att göra...

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Emelie

Vi kan åka & hälsa på staden:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback