I hope you find this gift

Dagen har varit helt underbar. Åkte till bbs och gjorde klart arbetet och skickade in det. Begav mej till Emelie där vi låg och pluggade i gräset en stund innan det bar av ner mot hamnen. Köpte kulglass och avnjöt den mellan en finsk och en norsk båt. Vidare mot vattnet där vi tog årets första dopp. Hem och åt lunch innan jag parkerade med kalkyleringen på balkongen. Har också hunnit med och städat, tagit kvällspromenad och nästan packat färdigt. Guldstjärna på den :)


Emelie satt och njöt av glassen tills dess att en and kom och simmade förbi. Då flyttade hon genast tre meter bakåt :)


Så var det dags för premiärdoppet.

Fick ett mess i eftermiddag av syster också. Bombhot i Söderhamns kommuns skolor. Vart är staden påväg? Visst, jag förstår att några inte vill ha dit Bandidos, men kom igen. Känns som om varje gång Söderhamn nämns i Aftonbladet så är det något liknande som hänt. Inte direkt konstigt att fler flyttar från än till komunen.

Aja, nu blir det snart Criminal Minds och sen väntar sängen. Plugg imorgon förmiddag, inhandla jordgubbar, skriva tenta och sen är det äntligen dags att fira. Jag, Emelie och Anders ska skåla i champange och äta pizza, vindruvor och jordgubbar och bara njuta! På lördag väntar avresa uppåt Norrland och sen får vi hålla tummarna att finvädret håller i sig.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback