One of those days

Gårdagen var riktigt trevlig. Halva gänget dök upp strax efter två och den andra delen runt fyra. Kvällen bestod av en massa prat om allt som man kan tänka sig. Det blev en hel del googlande och vi kom fram till att undersökningarna måste vara väldigt gamla.

Begav oss till Kåren vid elva och det var det redan fullt ös. Tog oss en shot innan vi intog dansgolvet. Movits spelade och jag och Filippa stod längst fram i mitten. Ett ord kan förklara hur det var: varmt. Det var verkligen sjukt varmt och efter två låtar försökte vi få tag i en av deras handdukar utan resultat. Stod kvar under hela spelningen och sen tog vi oss lite luft vilket inte var helt fel.

Ett stopp på Sibylla innan promenaden hem vilket, enligt vissa, var väääldigt lång. Fick plats allihopa i lägenheten och jag tror att det i alla fall blev någon timmes sömn för oss alla.

Har legat i soffan i princip hela dagen och kollat på handboll och Så ska det låta. Nu tänkte jag försöka resa mej och ta en cykeltur en stund, lite frisk luft skulle inte sitta helt fel.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback