Today is gonna be the day

Gårdagen var en riktig härlig dag. Begav mej ner mot stan i solskenet strax efter halv ett och gick runt och kikade lite i några affärer. Jag som inte skulle handla något kom hem med några saker, men det är svårt att låta bli när det kommit så mycket vår/sommarkläder. Cyklade sen till slottet där jag gick runt och njöt i vårsolen. Pratade med brorsan som, äntligen, hade fått plusgrader på dagarna men fortfarande minusgrader på nätterna, och snön var ännu inte borta. Här hade vi säkert 23 grader igår, med blommor överallt, blad på träden, några låg och solade i bikinitopp igår och mjukglassen är i full gång. Jag är extra glad att jag valde att flytta söderut när jag hörde det här. Kvällen spenderades hemma hos Emelie med grönsaker och dipp. Vi tittade på korten från LA, vilket inte gjorde mej mindre avundsjuk, och Humorgalan. 

Är lite less på min hals nu. Har varit förskyld i två veckor lite drygt nu, och det vill aldrig släppa. Förra veckan var jag lite bättre men inte bra. Har läst att det går en smitta/virus med just förskylning. Det var en tjej som hade hostat i två månader. Jag vill verkligen inte vara sjuk i två månader! Okej, så illa är det inte. Men att ha lite ont i halsen är inget som är direkt roligt. Nej, jag ska sluta klaga och ta tag i dagen. Ska tvätta, städa, plugga och träna. Sen får vi se vad dagen mer bjuder på.

Här kommer lite kort sen igår och min cykeltur i lördags kväll:


Gillar hagarna som är en kort bit från mej. Det är inga djur i dom men det finns ändå skyltar som säger att "Det finns djur i hagen, gå in på egen risk" :)


Vitsipporna ville aldrig ta slut.


Kalmar slott.


Är väldigt glad att jag valde att flytta till en havsstad. Tror inte att jag är redo att släppa taget om vattnet ännu.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback