Dags att lätta ångesten

Så var några väldigt intensiva veckor över och det är dags att börja slappna av och komma in i en normal rytm igen. Tentan i torsdags hade väl kunnat gå bättre, men nu är det inte mycket att göra förutom att hålla tummarna att man lyckades flumma ner någonting som var relevant på frågorna. Eftersom omtentan ligger veckan efter London känns det inte optimalt att behöva göra den eftersom jag redan kommer ligga efter i plugget då... Aja, det är cirka tre veckor till resultatet kommer så det är ingen idé att fundera på det alltför mycket.

Kursstarten imorse gick bra, verkar som en betydlig roligare kurs. Känns lite som en nystart vilket jag verkligen behöver efter att ha varit stressad nonstop i flera dagar nu. Och enligt upplägget får vi ungefär en vecka med enbart tentaplugg, något som saknades i denna.

Så nu är det snart dags för tentafest såhär en dag försent och dags att släppa ångesten och stressen bakom sig. Tack vare några goda vänner, härlig musik och lite alkoholhaltigdryck så ska det inte alls vara några som helst problem. Började med det redan igår under Helen Sjöholms konsert och när hon sjöng Gabriellas sång så släppte en hel del av det, underbart vackert.

Nej, nu ska jag fortsätta göra mej klar.
Trevlig fredag!

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback